Λουτσέσκου: «Με τον Ολυμπιακό η νίκη δίνει απλά τρεις βαθμούς»

Gazzetta team
Λουτσέσκου: «Με τον Ολυμπιακό η νίκη δίνει απλά τρεις βαθμούς»

bet365

Στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, την επόμενη αγωνιστική στην Τούμπα (25/2, 19.30) αναφέρθηκε στη συνέντευξη Τύπου μετά το παιχνίδι με τη Λαμία ο Ραζβάν Λουτσέσκου.

Αναλυτικά όσα ανέφερε στη συνέντευξη τύπου ο Ρουμάνος τεχνικός, μετά τη νίκη με 0-2 επί της Λαμίας:

Για τη σημασία της σημερινής νίκης: «Εγώ δεν έφαγα τούρτα, οι παίκτες μου έφαγαν, αλλά έφαγα διάφορα στο κεφάλι, σαλάτες, νερά... Αλλά το πιο σημαντικό σήμερα ήταν η νίκη».

Για το δύσκολο πρώτο μέρος και την εικόνα της ομάδας στο δεύτερο: «Σε τέτοια παιχνίδια, σε τέτοιες καταστάσεις όταν δεν σκοράρεις, πρέπει να κάνεις καλή διαχείριση του παιχνιδιού, να... τρέξεις τον αντίπαλο και στην πρώτη ευκαιρία να σκοράρεις. Κάναμε λάθος στην αρχή, ξεκινώντας από πολύ πίσω την ανάπτυξη μας, κάτι που δεν το κάνουμε συνήθως και δεν εκμεταλλευόμασταν τους χώρους που υπήρχαν.

» Για αυτό το λόγο δώσαμε την ευκαιρία στη Λαμία να είναι πιο επιθετική στην άμυνα της. Παρόλα αυτά είχαμε και δύο ευκαιρίες. Στο δεύτερο μέρος, εκμεταλλευτήκαμε τον χώρο, καταφέραμε να σκοράρουμε και μετά ήρθε και το δεύτερο γκολ. Πήραμε τους τρεις βαθμούς, που είναι το πιο σημαντικό. Είναι παιχνίδια που όταν δεν σκοράρεις στην αρχή, πρέπει να έχεις υπομονή, γιατί πάνω από όλα αυτό χρειάζεται. Ένα παιχνίδι μπορεί να κριθεί και στο τέλος».

Για τον Μακ και το τι του είπε στο ημίχρονο: «Οι κούρσες του Μακ έκαναν τη διαφορά στο δεύτερο μέρος, μπόρεσε και βγήκε στην πλάτη της άμυνας. Σε τέτοια ματς πρέπει να χρησιμοποιούμε αυτές τις κινήσεις, ακόμη κι αν πρέπει να θυσιάζεται ένας παίκτης».

Για την πάσα του Μπίσεσβαρ στο πρώτο γκολ: «Αυτό πρέπει να κάνει, αυτό χρειαζόμαστε σε αυτό. Είναι η έμπνευση στην τελευταία πάσα που περιμένουμε, ειδικά κόντρα σε τέτοιες ομάδες...».

Για το ματς με τον Ολυμπιακό: «Για εμάς πέρα από το παιχνίδι της Κυριακής με τον Ολυμπιακό δεν υπάρχει κάτι άλλο. Όπως σε όλα τα άλλα, έτσι κι αν το κερδίσουμε θα πάρουμε τρεις πόντους. Είναι η ίδια σημασία...».

Για τον Μουλέν και το πόσο έτοιμος είναι: «Ξέρετε καλύτερα από μένα, ότι δεν μου αρέσει να μιλάω για παίκτες που έχουν έρθει τόσο σύντομα εδώ. Θέλω να μιλήσω για το σύνολο και το τι προσφέρει ο κάθε παίκτης. Ένας παίκτης μπορεί να είναι σημαντικός ακόμη κι αν μπει στο δεύτερο κομμάτι ενός αγώνα. Αν όλη η ομάδα κάνει καλά παιχνίδια και οι νέοι παίκτες θα προσαρμοστούν καλύτερα στο σύνολο».

Για τη διαχείριση της ομάδας: «Στόχος μας από την αρχή ήταν να δημιουργήσουμε ένα καλό κλίμα στην ομάδα, να υπάρχει καλή ψυχολογία και να υπάρχει δέσιμο στο σύνολο. Όταν οι ίδιοι οι παίκτες καταλαβαίνουν ότι αυτό είναι καλό, δίνουν τα πάντα για την ομάδα. Δεν γίνεται να είναι όλοι ικανοποιημένοι, παρόλα αυτά όλοι ξέρουν το ρόλο τους και όλοι δίνουν ότι καλύτερο μπορούν. Είναι θέμα σεβασμού της δουλειάς μας».

Για τον κόσμο και το μήνυμα που θέλει να στείλει: «Ξέραμε ότι υπήρχε πολύ μεγάλη επιθυμία από τον κόσμο, αλλά ήταν απίθανο να βρεθούν εδώ. Έχουμε έναν πολύ δυνατό δεσμό μαζί τους και τους θέλουμε μαζί μας στο επόμενο παιχνίδι που είναι πολύ σημαντικό για εμάς».

    Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

    Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

     

    SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα