Παράσχος: «Οι δυο μας θα βγάλουμε την... ψυχή μας»

Gazzetta team
Παράσχος: «Οι δυο μας θα βγάλουμε την... ψυχή μας»

bet365

Ο τεχνικός του Απόλλωνα σχολίασε πως η «Ελαφρά Ταξιαρχία» και η Κέρκυρα θα «παλέψουν» μέχρι τέλους για την παραμονή τους
Στην επιθετική δυστοκία του Απόλλωνα στάθηκε ο Γιώργος Παράσχος, μετά την ήττα της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» στην Κέρκυρα. «Νομίζω ότι οι δυο ομάδες είχαν από ένα ημίχρονο. Ειδικά στο πρώτο ημίχρονο είναι κρίμα δηλαδή που κάναμε τόσες ευκαιρίες και δεν μπορέσαμε να προηγηθούμε. Αποδεικνύεται ότι στην ομάδα μας παρότι δημιουργούμε ευκαιρίες δεν μπορούμε να σκοράρουμε. Είτε θέλετε από ανικανότητα είτε από το άγχος που έχει δημιουργηθεί στα παιδιά δυστυχώς έχουμε το ίδιο πρόβλημα και από εκεί και πέρα στο 43-44' σε ένα φάουλ που κατά τη γνώμη μου ήταν αυστηρό δεχθήκαμε και το γκολ», είπε αρχικά.
Και συνέχισε. «Από και πέρα στο δεύτερο μέρος η Κέρκυρα έπαιξε έξυπνα, γύρισε πίσω και με τους γρήγορους κυνηγούς τους οποίους έχει μας δημιούργησε αρκετά προβλήματα όπου ήρθε και το δεύτερο γκολ. Νομίζω ότι και οι δυο ομάδες έχουν αρκετό δρόμο μπροστά τους και θα γίνει μάχη μέχρι το τέλος το ποια ομάδα από τις δυο θα σωθεί. Δεν νομίζω ότι μπορεί να εμπλακεί και άλλη ομάδα. Λόγω του προγράμματος. Θα βγάλουμε την ψυχή μας μέχρι το τέλος εμείς οι δυο».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα