Ματζουράκης: «Εχουμε κάνει πρόοδο»

Gazzetta team
Ματζουράκης: «Εχουμε κάνει πρόοδο»

bet365

Ο τεχνικός της Κέρκυρας είχε μόνο καλά λόγια να πει για τους παίκτες του και την εικόνα τους μέσα στο γήπεδο
Μόνο καλά λόγια για τους παίκτες του είχε να πει ο Γιάννης Ματζουράκης μετά τη νίκη επί του Απόλλωνα. «Ένας δύσκολος αγώνας, είχα μια ομάδα που ανταποκρίθηκε αν εξαιρέσω το πρώτο κομμάτι στην αρχή, βρήκε τον ρυθμό της, είχε ισορροπία στο παιχνίδι της, πάθος, 34 κλεψίματα έκανε και δουλειά. Θέλω να τους συγχαρώ, να ξεκουραστούν δυο μέρες γιατί έχουμε πολύ δουλειά ακόμα. Υπάρχει δρόμος και για εμάς που κερδίσαμε και τον Απόλλωνα», είπε αρχικά. Και μετά ρωτήθηκε τι αλλαγές έχει κάνει και οι Φαίακες δείχνουν βελτιωμένοι. «Αυτά δεν τα έκανα εγώ ποτέ, τώρα θα τα κάνω. Δουλεύουμε όλοι μαζί καλά. Προσπαθούμε για το καλύτερο, είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια τους, είναι αφοσιωμένοι και αυτό που βλέπω εγώ είναι ότι έχουμε πρόοδο».
Για τη «μάχη» της παραμονής και αν Κέρκυρας και Απόλλων είναι οι 2 ομάδες που «παλεύουν» για μία θέση, σχολίασε πως «νομίζω ότι πρωτίστως η μάχη θα δοθεί μεταξύ μας. Από εκεί και πέρα δεν το ξέρει κανείς. Σαφώς προπορεύονται κάποιες ομάδες με μικρή διαφορά αλλά υπάρχει δρόμος. Τώρα μόλις μπήκαμε στο τελευταίο τρίτο του πρωταθλήματος». Για τον Τουράμ είπε ότι «κοιτάξτε να δείτε, ήταν απώλεια και στο προηγούμενο παιχνίδι. Αυτό είπα στους γιατρούς να φροντίσουμε να τον κάνουμε καλά. Το παιδί προσπάθησε αλλά δεν μπόρεσε. Πρέπει να του δώσουμε χρόνο είναι καλός παίκτης, τον θέλει η ομάδα». Κλείνοντας του ζητήθηκε ένα σχόλιο για το αν είναι αισιόδοξος. «Αυτό με ρωτήσατε την προηγούμενη φόρα και είπα ναι, τώρα ακόμα περισσότερο».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα