Πάρτι για τον Λουτσέσκου!

Πάρτι για τον Λουτσέσκου!

Σταύρος Σουντουλίδης
Πάρτι για τον Λουτσέσκου!

bet365

Μετά το τέλος της αναμέτρησης, στα αποδυτήρια του Δικεφάλου στήθηκε ένα… ασπρόμαυρο πάρτι, με τον Ράζβαν Λουτσέσκου να βρίσκεται στο επίκεντρο.

Η νίκη του ΠΑΟΚ επί της Λαμίας με 0-2 για την 22η αγωνιστική της Superleague Σουρωτή διατήρησε τους Θεσσαλονικείς στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, «επιτρέποντας» παράλληλα και στην οικογένεια του «Δικέφαλου του Βορρά» να γιορτάσει τα γενέθλια του Ραζβάν Λουτσέσκου!

Όπως είναι γνωστό, ο προπονητής των πρωτοπόρων έχει τα 49α γενέθλιά του με τους παίκτες να διοργανώνουν μια ιδιαίτερη γιορτή στα αποδυτήρια, με το κέφι να είναι μεγάλο, μετά και την εύκολη νίκη.

Μάλιστα, οι άνθρωποι της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ είχαν ετοιμάσει τούρτα για τον Ρουμάνο τεχνικό, με τις φωνές και τις ευχές να ακούγονται και εκτός αποδυτηρίων.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα