Τα γκολ και τα στιγμιότυπα της 22ης αγωνιστικής! (vids)

Gazzetta team
Τα γκολ και τα στιγμιότυπα της 22ης αγωνιστικής! (vids)

bet365

Δείτε τι έγινε στο... κυρίως πιάτο της 22ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ, καθώς και γκολ και στιγμιότυπα από τις αναμετρήσεις.

Η 22η αγωνιστική ξεκίνησε με το ντέρμπι της παραμονής, το οποίο βρήκε μεγάλη νικήτρια την Κέρκυρα. Οι «Φαίακες» όχι απλά πέρασαν τον Απόλλωνα, αλλά πλέον έχουν και την ισοβαθμία υπέρ τους.

Η συνέχεια δόθηκε στην Τρίπολη, όπου ο Ατρόμητος με γκολ στο τέλος επέστρεψε στις εκτός έδρας νίκες και ανέβηκε στην τρίτη θέση, αν υπολογιστεί και η τιμωρία του Ολυμπιακού, ο οποίος αγωνίζεται την Κυριακή με τον Πανιώνιο χωρίς κόσμο στο πλευρό του.

Η βραδιά έκλεισε με το νικηφόρο πέρασμα του ΠΑΟΚ από την Λαμία. Ο δικέφαλος έμεινε στο μηδέν για ένα ημίχρονο, όμως μπήκε με... μάτι που γυάλιζε στο δεύτερο μέρος, «καθάρισε» νωρίς και περιμένει το αυριανό ματς της ΑΕΚ με την Ξάνθη.

Την Κυριακή, ο Κόντε συνέχισε το εκπληκτικό σερί του και ο ΠΑΣ Γιάννινα πέρασε από τον Πλατανιά, βλέποντας ξανά πεντάδα. Η ΑΕΚ με τον Βράνιες να κάνει χατ-τρικ και τον Μπακασέτα να βάζει το «κερασάκι» νίκησε 4-0 την Ξάνθη στο ΟΑΚΑ από ημίχρονο.

Ο Παναιτωλικός κατάφερε μεγάλη νίκη μέσα στην έδρα του Λεβαδειακού και πλησίασε με τη σειρά του στην πρώτη πεντάδα, εκμεταλλευόμενος και την απώλεια του Πανιωνίου, που έχασε 1-0 από τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης», με τους «ερυθρόλευκους» να επιστρέφουν στις νίκες έπειτα από τρία σερί ανεπιτυχή αποτελέσματα. Η αγωνιστική ολοκληρώνεται τη Δευτέρα με το ΑΕΛ-Παναθηναϊκός.

Δείτε με ένα click τι έγινε σε όλα τα ματς του Σαββάτου, βίντεο από τις αναμετρήσεις, καθώς και το υπόλοιπο πέρασμα.

Το πανόραμα της 22ης αγωνιστικής

Σάββατο (17/2)

Κέρκυρα - Απόλλων 2-0
Αστέρας - Ατρόμητος 0-1
Λαμία - ΠΑΟΚ 0-2

Κυριακή (18/2)

Πλατανιάς - ΠΑΣ Γιάννινα 0-3
ΑΕΚ - Ξάνθη 4-0
Λεβαδειακός - Παναιτωλικός 1-2
Ολυμπιακός - Πανιώνιος 1-0

Δευτέρα (19/2)

19.30: ΑΕΛ - Παναθηναϊκός

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα