Παντελίδης: «Άδικο το αποτέλεσμα»

Παντελίδης: «Άδικο το αποτέλεσμα»

Παντελίδης: «Άδικο το αποτέλεσμα»

Απογοητευμένος με την ήττα από τον Ατρόμητο ήταν ο Σάββας Παντελίδης, ο οποίος έμεινε ικανοποιημένος από την εμφάνιση των ποδοσφαιριστών του.

Αναλυτικά όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου:

«Χάσαμε την ευκαιρία μας να προηγηθούμε στο πρώτο ημίχρονο όπου ήμασταν καλύτεροι από τον αντίπαλο. Πιέσαμε τον Ατρόμητο, δημιουργήσαμε φάσεις  που θα μπορούσαν να μας έχουν δώσει προβάδισμα και να είχε τελείως διαφορετική εικόνα το παιχνίδι. Στο δεύτερο ημίχρονο ο αντίπαλος ισορρόπησε, σε κάποια σημεία ήταν και καλύτερος. Ομως νομίζω ότι το αποτέλεσμα είναι άδικο. Γιατί βάσει των ευκαιριών, αν μη τι άλλο δεν έπρεπε να χάσουμε. Έτσι είναι όμως το ποδόσφαιρο, συνεχίζουμε».

Για το ποιο ήταν το αρχικό του πλάνο για το παιχνίδι: «Το πλάνο ήταν να πιέσουμε ψηλά τον αντίπαλο, όσο πιο ψηλά γίνεται, γιατί ο Ατρόμητος είναι μια ομάδα πολύ επικίνδυνη με την μπάλα στα πόδια. Σίγουρα μας βοήθησε και ο τρόπος που αντιμετώπισε το παιχνίδι μας στο πρώτο ημίχρονο γιατί δεν μπορούσαν να κρατήσουν μπάλα. Ομως, όταν έχεις ένα τόσο καλό πρώτο ημίχρονο και δεν μπορείς να προηγηθείς δεν είναι εύκολο».

Για το αν ο Αστέρας είναι στην θέση που νομίζει ότι αξίζει και για την συνέχεια του πρωταθλήματος: «Από την μέρα που ήρθα κοιτάζω παιχνίδι με παιχνίδι. Πριν παίξουμε με τον Παναθηναϊκό βρεθήκαμε στην τελευταία θέση. Προσπαθούμε να πάρουμε από όλα τα παιχνίδια το καλύτερο. Κάποιες φορές το καταφέρνουμε, κάποιες όχι. Βλέπω μια ομάδα που προσπαθεί μέσα στο γήπεδο. Οι ποδοσφαιριστές δεν είναι αδιάφοροι, δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό. Νομίζω ότι έχουμε πάρει από τους ποδοσφαιριστές μας κάτι περισσότερο από το 100%, σε διάρκεια».

Best of internet