Με Μακ αντί-Κάμπος και Κάνιας ο ΠΑΟΚ (pic)

Σταύρος Σουντουλίδης
Με Μακ αντί-Κάμπος και Κάνιας ο ΠΑΟΚ (pic)

bet365

Οι επιλογές του Ράζβαν Λουτσέσκου με τις δύο υποχρεωτικές αλλαγές, σε σχέση με τον αγώνα κόντρα στη Λάρισα, για την σημερινή αναμέτρηση στα πλαίσια της 22ης αγωνιστικής. ΛΑΜΙΑ-ΑΠΟΣΤΟΛΗ: ΣΤΑΥΡΟΣ ΣΟΥΝΤΟΥΛΙΔΗΣ

Ο Ρουμάνος τεχνικός του «Δικεφάλου» επέλεξε μια ενδεκάδα πάνω κάτω γνωστή, από τις τελευταίες δοκιμές, με το κλασικό 4-2-3-1 να αποτελείται κατά τα 9/11 με τους ίδιους ποδοσφαιριστές, που ξεκίνησαν στον αγώνα της περασμένης Δευτέρας κόντρα στην ΑΕΛ.

Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης είναι κάτω από τα δοκάρια, η τετράδα της άμυνας αποτελείται από τους Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο και Βιεϊρίνια, οι δύο εσωτερικοί μέσοι θα είναι οι Κάνιας (αντί του τιμωρημένου Σάχοφ), Μαουρίσιο, ενώ ο Ρόμπερτ Μακ θα είναι ο αντί-Κάμπος, που αποκλείστηκε από την αποστολή λόγω τραυματισμού, ο Πέλκας σε ρόλο «δεκαριού» και ο Μπίσεσβαρ ξεκινά και πάλι στο αριστερό άκρο της επίθεσης.

Στην κορυφή της επίθεσης ο φορμαρισμένος Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα