«Μπλόκο» στα διόδια και αστυνομία στο γήπεδο (pics)

Σταύρος Σουντουλίδης
«Μπλόκο» στα διόδια και αστυνομία στο γήπεδο (pics)

bet365

Αυστηρή αστυνόμευση γύρω από το γήπεδο από νωρίς στη Λαμία, μπλόκο στα προτελευταία διόδια σε βανάκια με διακριτικά. ΛΑΜΙΑ, ΑΠΟΣΤΟΛΗ: ΣΤΑΥΡΟΣ ΣΟΥΝΤΟΥΛΙΔΗΣ.

Τα όσα προηγήθηκαν με την απαγόρευση των μετακινήσεων και τις ανακοινώσεις που ακολούθησαν προκάλεσαν αρκετή κουβέντα για το αν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ θα πάνε στη Λαμία. Έτσι, τρεις ώρες πριν το ματς οι κλούβες είχαν... πάρει ήδη θέση έξω από το γήπεδο, με την αστυνομική δύναμη περιμετρικά να είναι πολύ ισχυρή.

Νωρίτερα, σύμφωνα με πληροφορίες από το lamianow.gr, περίπου 35-40 οπαδοί του ΠΑΟΚ με διακριτικά έγιναν αντιληπτοί σε βανάκια στο κέντρο της πόλης από τις δυνάμεις της αστυνομίας και μεταφέρθηκαν στο Αστυνομικό Μέγαρο, αφού τους απαγορεύτηκε να προσεγγίσουν το ΔΑΚ.

Παιχνίδι από παντού στη Novibet με κινητό και τάμπλετ.

Παράλληλα, στα προτελευταία διόδια υπήρχε μπλόκο της αστυνομίας, που διεξήγαγε ελέγχους στα αυτοκίνητα που πήγαιναν προς την πόλη. Σε τρία βανάκια μάλιστα απαγορεύτηκε η είσοδος, με την αιτιολογία ότι έφεραν διακριτικά.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα