Αστέρας Τρίπολης - Ατρόμητος 0-1

Νίκος Μαρούδας
Αστέρας Τρίπολης - Ατρόμητος 0-1

bet365

Αστέρας Τρίπολης και Ατρόμητος έχασαν αρκετές ευκαιρίες, το 0-0 έδειχνε να έχει «κλειδώσε», όμως ο Χατζηισαΐας με το πρώτο του φετινό γκολ έδωσε στις καθυστερήσεις τη νίκη στους φιλοξενούμενους, που ανέβηκαν στην τρίτη θέση!

Τρομερή νίκη στο φινάλε για τον Ατρόμητο στην Τρίπολη! Με... buzzer beater του Χατζηισαΐα, οι Περιστεριώτες πέρασαν από την Τρίπολη με 0-1 και ανέβηκαν στην τρίτη θέση περιμένοντας το αποτέλεσμα του Ολυμπιακού με τον Πανιώνιο την Κυριακή.

Έτσι έπαιξαν

Ο Σάββας Παντελίδης παρέταξε την ομάδα του με 4-2-3-1. Ο Αθανασιάδης ήταν στο τέρμα, στην άμυνα από τα δεξιά προς τα αριστερά οι Μπέρτος, Πασαλίδης, Τριανταφυλλόπουλος, Γιαννούλης. Στον άξονα αμυντικοί μέσοι ήταν οι Ιγκλέσιας, Μουνάφο, δεκάρι ο Τόνσο, δεξιά ο Τσιλιανίδης, αριστερά ο Καλτσάς και στην κορυφή της επίθεσης βρέθηκε ο Μανιάς.

Από την άλλη, ο Νταμίρ Κάναντι άρχισε το παιχνίδι με 4-2-3-1, αλλά χωρίς καθαρό φορ... Ο Γιαννιώτης ήταν στο τέρμα, στην άμυνα από τα δεξιά προς τα αριστερά οι Κιβρακίδης, Ρισβάνης, Χατζηισαΐας και Γιαννούλης. Αμυντικοί μέσοι ήταν οι Μάντσον, Μπουσουλάτζιτς, δεκάρι ο Ντιγκινί, δεξί εξτρέμ ο Σάκιτς, που στη συνέχεια πέρασε στα χαφ χωρίς να ήταν εύκολος αντιληπτός ο λόγος που έγινε αυτό, αριστερό ο Ουάρντα και στην κορυφή της επίθεσης βρέθηκε ο Βασιλακάκης.

''Εδώ παίζεις στην έδρα σου και με Cash Out* '' *Ισχύουν Όροι και Προυποθέσεις

Ανώτερος ο Αστέρας για 45 λεπτά

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον Ατρόμητο να μπαίνει πιο δυνατά και να έχει μεγάλη ευκαιρία για το 0-1 στο 4', αλλά ο Αθανασιάδης με το πόδι έσωσε την προβολή του Βασιλακάκη κρατώντας το μηδέν. Από εκεί και πέρα, το πρώτο μέρος ανήκει στους γηπεδούχους.

Στο 15', ο Μανιάς βγήκε στην πλάτη της άμυνας του Ατρόμητου και με σουτ έστειλε την μπάλα στην εξωτερική πλευρά των διχτύων. Η μεγαλύτερη στιγμή του Αστέρα ήταν στο 39', όταν ο Πασαλίδης, που ήταν σε θέση οφσάιντ με τον επόπτη να μην το υποδεικνύει, πήρε την κεφαλιά ολομόναχος αλλά έστειλε την μπάλα άουτ.

Ο Μανιάς τελικά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Ατρόμητου, όμως πριν σουτάρει είχε κάνει κοντρόλ με το χέρι και το γκολ που μπήκε στο 44' δεν μέτρησε με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν στα αποδυτήρια ισόπαλες χωρίς τέρματα.

Ισορρόπησε κι απείλησε ο Ατρόμητος

Στην επανάληψη τα πράγματα άλλαξαν, με τους Περιστεριώτες να είναι καλύτεροι στο γήπεδο. Στο 54' ο Ντιγκινί πήρε μια κεφαλιά, αλλά η μπάλα έφυγε ελάχιστα έξω. Οι γηπεδούχοι απειλούσαν μόνο με μακρινά σουτ που σε καμία περίπτωση δεν ήταν ικανά να απειλήσουν τον Γιαννιώτη και τα περισσότερα έφυγαν άουτ.

Ο Ατρόμητος συνέχισε να έχει τον έλεγχο και να απειλεί. Στο 69', ο Μπουσουλάτζιτς αποφάσισε να ψάξει την πάσα και να μη σουτάρει μέσα από την περιοχή με την μπάλα να καταλήγει όμως άουτ.

Η προειδοποίηση και το... buzzer beater!

Το παιχνίδι πήγαινε προς τη λήξη του και το 0-0 έδειχνε να μην αλλάζει με τίποτα... Στο 87΄ ο Ατρόμητος είχε ακόμα μια μεγάλη ευκαιρία, όταν ο Μπρούνο από κοντά με κεφαλιά αστόχησε. Τελικά το γκολ ήρθε στην τελευταία φάση των φιλοξενούμενων από τον στόπερ τους!

Στο 91' οι Περιστεριώτες κέρδισαν ένα κόρνερ. Αυτό εκτελέστηκε στο πρώτο δοκάρι, εκεί πετάχτηκε ο Χατζηισαΐας βρήκε ελάχιστα με το μυτάκι την μπάλα και την έστειλε στα δίχτυα. Πρώτο γκολ του Έλληνα στόπερ μετά τις 6/3/16 όταν είχε σκοράρει στην Κομοτηνή στην ήττα του ΠΑΟΚ από τον Πανθρακικό με 2-1.

Αυτό ήταν! Ο Ατρόμητος είχε πάρει ακόμα ένα σπουδαίο εκτός έδρας τρίποντο. Το έβδομο στο πρωτάθλημα, το οποίο τον επανέφερε στις νίκες και έστω και προσωρινά στην τρίτη θέση, μιας και προσπέρασε τον Ολυμπιακό ο οποίος αγωνίζεται την Κυριακή με τον Πανιώνιο.

MVP: Ο Δημήτρης Χατζηισαΐας. Ο αμυντικός του Ατρόμητου ήταν αυτός που έδωσε ένα απρόσμενο, όπως πήγε το παιχνίδι, τρίποντο στην ομάδα του. Έβαλε το πόδι του στην πορεία της μπάλας στη φάση του 91ου λεπτού και την έστειλε στα δίχτυα. Είχε πολύ δουλειά και στην άμυνα όπου τελικά ο Ατρόμητος κράτησε το μηδέν.

Στο ύψος του: Ο Ουάρντα ήταν για ακόμα ένα παιχνίδι πολύ δραστήριος. Η μπάλα περνούσε πάντα από τα πόδια του και προσπαθούσε σε αρκετές φάσεις να δημιουργήσει προβλήματα στην αντίπαλη περιοχή. Σε πολλές περιπτώσεις τα κατάφερε, αλλά οι φιλοξενούμενοι το χάλαγαν στην τελική προσπάθεια. Σε γενικές γραμμές έκανε ένα ακόμα καλό παιχνίδι.

Αδύναμος κρίκος: Ο Τζαάντι. Ο Σάββας Παντελίδης τον έβαλε στο παιχνίδι με σκοπό να πάρει κάτι στο μεσοεπιθετικό κομμάτι. Τελικά στη μισή ώρα που αγωνίστηκε δεν φάνηκε καθόλου στο παιχνίδι και πέρασε εντελώς απαρατήρητος σαν να μη μπήκε ποτέ...

Η γκάφα: Την χρεώνεται η άμυνα του Αστέρα που στο φινάλε στην τελευταία φάση των αντιπάλων, κατάφερε να χάσει τον Χατζηισαΐα και μαζί και το παιχνίδι.

Το στραγάλι: Ο Αριστομένης Κουτσιαύτης είχε αρκετή δουλειά, μιας και το παιχνίδι ήταν αρκετά σκληρό με πολλά δυνατά μαρκαρίσματα. Σε γενικές γραμμές δεν του έφυγε κι έκανε ένα καλό παιχνίδι. Σωστά ακύρωσε και το γκολ του Μανιά στο 44' για χέρι, με τον Έλληνα επιθετικό να κοντρολάρει με αυτό. Από την άλλη, ο Δημήτρης Τάτσης, χρεώνεται την μη υπόδειξη οφσάιντ στην κεφαλιά του Πασαλίδη στο πρώτο μέρος που η μπάλα έφυγε λίγο έξω με τον ποδοσφαιριστή των γηπεδούχων να είναι σε αντικανονική θέση.

Το ταμείο του Gazzetta.gr: Μετά από τρία παιχνίδια σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, ο Ατρόμητος επέστρεψε στις νίκες. Σε ένα ωραίο παιχνίδι, τελικά η ομάδα του Κάναντι βρήκε τον τρόπο και στην εκπνοή πανηγύρισε το έβδομο εκτός έδρας τρίποντο, ενώ παράλληλα ανέβηκε στην τρίτη θέση του πρωταθλήματος. Από την άλλη σίγουρα μένει πικρία στους γηπεδούχους. Δεν τους έκανε ούτε η ισοπαλία στη μάχη που δίνουν για είσοδο στην πεντάδα, αλλά με την εικόνα του πρώτου ημιχρόνου σίγουρα τους μένει ένα παράπονο για το γεγονός πως δεν πήραν τίποτα από αυτό το παιχνίδι...

Οι συνθέσεις:

Aστέρας Τρίπολης (Σάββας Παντελίδης): Αθανασιάδης, Μπέρτος, Πασαλίδης, Τριανταφυλλόπουλος, Γιαννούλης, Ιγκλέσιας, Μουνάφο, Τόνσο, Καλτσάς (74' Κυριακόπουλος), Τσιλιανίδης (61' Ζααντί), Μανιάς (77' Δουβίκας).

Ατρόμητος (Νταμίρ Κάναντι): Γιαννιώτης, Κιβρακίδης, Χατζηϊσαΐας, Ρισβάνης, Γιαννούλης, Μπουσούλατζιτς, Σάκιτς (46' Ντάουντα), Μάντσον, Ντιγκινί (58' λ. τρ. Μπρούνο), Βασιλακάκης, Ουάρντα (94' Καρασαλίδης).

ΔΕΙΤΕ ΤΑ HIGHLIGHTS ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ ΣΤΙΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα