Ίβουσιτς: «Χαρούμενος που είμαι στον Ολυμπιακό»

Ίβουσιτς: «Χαρούμενος που είμαι στον Ολυμπιακό»

Gazzetta team
Ίβουσιτς: «Χαρούμενος που είμαι στον Ολυμπιακό»

bet365

Ο Ίβιτσα Ίβουσιτς μίλησε για την προσαρμογή του στον Ολυμπιακό, για τα όνειρά του με τους «ερυθρόλευκους», για το ελληνικό πρωτάθλημα αλλά και για το επερχόμενο ματς με τον Πανιώνιο.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Κροάτης πορτιέρο στην κάμερα της Nova:

Για την προσαρμογή του: «Τα πάω πάρα πολύ καλά και είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στον Ολυμπιακό. Όλα τα παιδιά στα αποδυτήρια μου φέρονται πάρα πολύ καλά και έτσι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα».

Για το πότε έμαθε για το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού: «Μερικές ημέρες πριν έρθω εδώ, περίπου 1-2 ημέρες, όχι πολύ πριν».

Για τα όνειρά του με τον Ολυμπιακό: «Δεν κοιτάω την προσωπική μου θέση, δεν έχω προσωπικά όνειρα, βάζω πάνω από όλα την ομάδα. Αν πηγαίνει αυτή καλά, θα είμαι κι εγώ ευχαριστημένος».

Σκόραρε ο Πέλκας στον αγώνα Λαμία – ΠΑΟΚ; Στη vistabet έχει επιστροφή στοιχήματος*!(21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Για την εξέλιξή του στις Ακαδημίες της Ίντερ: «Σημαίνει πολλά για έναν παίκτη να ανήκει εκεί ως γκολκίπερ. Ήμουν εκεί από τα 14 έως τα 20 μου, για έξι χρόνια και σημαίνει αυτό πολλά για έναν παίκτη. Συνέβαλε πολλά στην εξέλιξή μου».

Για τη συνεργασία του με τους Προτό και Χουτεσιώτη: «Πολύ καλή. Πρώτα από όλα είναι πολύ καλοί άνθρωποι και μέσα στον αγωνιστικό χώρο, πολύ καλοί επαγγελματίες. Ο προπονητής των τερματοφυλάκων μας βοηθάει πολύ και είμαι πολύ ικανοποιημένος από το γκρουπ».

Για τον αγώνα με τον Πανιώνιο: «Πρέπει να κοιτάξουμε τον εαυτό μας. Ο Πανιώνιος έχει καλή ομάδα, πρέπει να τη σεβαστούμε, το ματς θα είναι δύσκολο. Πρέπει να πάμε με θετικό τρόπο στον αγώνα γιατί είμαστε σε μια δύσκολη κατάσταση και θα πρέπει να κερδίσουμε για να ξεφύγουμε από αυτή».

Για το ελληνικό πρωτάθλημα: «Είναι καλό πρωτάθλημα, υπάρχουν καλές ομάδες και είναι πολύ σκληρό. Μου αρέσει».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα