Το πλάνο... απόδρασης του Παράσχου

Παναγιώτης Δαλαταριώφ
Το πλάνο... απόδρασης του Παράσχου

bet365

Ο Απόλλων Σμύρνης παίζει τα ρέστα του στην Κέρκυρα κι ο Παράσχος ετοιμάζει σχήμα με Ντεβέσα στα χαφ, Κονέ στον πάγκο και Στόουκς στην κορυφή της επίθεσης.

Φαίνεται ότι ο Άντονι Στόουκς δεν θα κάνει μόνο ντεμπούτο στην αποστολή του Απόλλωνα αλλά και στην 11άδα. Λογικό, μιας κι ο Ιρλανδός ήρθε για να κάνει τη διαφορά και σ' αυτό το πολύ κρίσιμο σημείο, οι άνθρωποι της ομάδας περιμένουν πολλά απ' αυτόν.

0% Γκανιότα* & Αποκλειστικά Ειδικά Στοιχήματα στη Novibet * Αφορά την επιλογή «Νικητής Αγώνα» σε επιλεγμένα παιχνίδια πριν την έναρξη''.

Αρχικά, αυτό που προέχει είναι η νίκη με την Κέρκυρα, αποτέλεσμα που θα φέρει σε θέση ισχύος την «Ελαφρά Ταξιαρχία» στη μάχη για την παραμονή. Γι αυτό κι ο Γιώργος Παράσχος στο 4-2-3-1 του αναμένεται να παρατάξει ένα σχήμα σφιχτό μεν αλλά και ικανό να χτυπήσει με την ποιότητά του. Αυτό το στοιχείο μπορούν να το δώσουν οι Ναδάλες, Αλμπάνης και Στόουκς που θα συνθέσουν την επιθετική τριάδα. Οι Παπάζογλου, Τσουκαλάς και Ντεβέσα θα είναι στα χαφ (μένει ο Κονέ στον πάγκο) και στην άμυνα θα είναι οι γνωστοί Κοντοές, Μπαρτολίνι, Ζησόπουλος και Στάθης με τον Τσόβιτς τέρμα.

Υπάρχει κι η σκέψη να παίξει ο Ανιέτε στον άξονα αντί του Ντεβέσα αλλά αυτό είναι πιο πιθανό να το δούμε στην εξέλιξη του ματς αναλόγως και με το πώς θα πηγαίνει το παιχνίδι.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα