Δοκιμές σε... οκτάδες ο Γκαρθία που υπολογίζει τον Μιραλάς

Δημήτρης Τομαράς
Δοκιμές σε... οκτάδες ο Γκαρθία που υπολογίζει τον Μιραλάς

bet365

Ο Γκαρθία έκανε δοκιμές ενδεκάδας με ασκήσεις με δύο... οκτάδες στον Ρέντη πριν τον Πανιώνιο ενώ φάνηκε να υπολογίζει κανονικά τον Μιραλάς. Ποιά η προσέγγιση της βασικής 11άδας.
Παρότι ο Πάρντο είναι τιμωρημένος και ο Σεμπά τραυματίας ο Γκαρθία δείχνει να καταλήγει σε ένα σχήμα 4-2-3-1 για το Ολυμπιακός - Πανιώνιος. Την Παρασκευή ο Ισπανός έκανε δοκιμές με ασκήσεις ανά οκτάδες και φάνηκε να υπολογίζει στον Μιραλάς. Οι Φορτούνης και Σεμπά είναι πιθανό να μην είναι διαθέσιμοι ενώ ερωτηματικά παραμένουν οι Παπέ Σισέ και Ταχτσίδης.
Σχετικά με την προσέγγιση της 11άδας ο Προτό θα είναι βασικός κίπερ και οι Ομάρ και Κούτρης έχουν προβάδισμα για δεξιά και αριστερά στην άμυνα. Στο κέντρο θα πάνε ο Ένγκελς με τον Μποτία ή τον Νικολάου και για τον άξονα με δεδομένα τα προβλήματα που έχει ο Καταλανός (σ.σ. τιμωρημένος ο Ρομαό και με πρόβλημα ο Ταχτσίδης) υπάρχει η πιθανότητα να δούμε σχήμα Ζιλέ - Ανδρούτσου - Οφόε ή ακόμα και Μάρτινς ως δεκάρι. Στα δύο ακρα θα είναι οι Μιραλάς και Μάριν και φορ ο Ανσαριφάρντ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα