Επιστρέφει ο Τουράμ, εκτός οι Γκράσι, Ιωάννου

Gazzetta team
Επιστρέφει ο Τουράμ, εκτός οι Γκράσι, Ιωάννου

bet365

Με τον Τουράμ να επιστρέφει και τους τραυματίες Γκράσι και Ιωάννου να μένουν εκτός, έγινε γνωστή η αποστολή της Κέρκυρας ενόψει του εντός έδρας αγώνα με τον Απόλλωνα στο νησί των Φαιάκων.

Ένα από τα πιο σημαντικά παιχνίδια της αγωνιστικής θα λάβει χώρα στην Κέρκυρα με την τοπική ομάδα να υποδέχεται τον Απόλλωνα με τον ηττημένο να χάνει σημαντικό έδαφος στην... μάχη για την σωτηρία. Για τον αγώνα αυτό ο Γιάννης Ματζουράκης θα έχει στην διάθεσή του τον Ροζέριο Τουράμ, ενώ θα απουσιάσουν οι τραυματίες Γκράσι και Ιωάννου, αλλά και οι γνωστοί Κόντος, Γκομές, Βάργκας, Νούνες.

Αναλυτικά, η αποστολή των Φαιάκων έχει ως εξής: Κουτζαβασίλης, Γιαννακόπουλος, Λέκοβιτς, Αναστασίου, Σπίνουλας, Αντέτζο, Γρομητσάρης, Αρτυματάς, Κρητικός, Μπαλάφας, Σιόντης, Επστάιν, Ρόλε, Γεωργίου, Ντιογκό, Ζορμπάς, Τουράμ, Παμλίδης, Μυτίδης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα