Ο «μόνιμος» Βιεϊρίνια και ο αντί-Κάμπος

Ο «μόνιμος» Βιεϊρίνια και ο αντί-Κάμπος

Σταύρος Σουντουλίδης
Ο «μόνιμος» Βιεϊρίνια και ο αντί-Κάμπος

bet365

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν αλλάζει -και γιατί να αλλάξει- συνταγή και βρίσκει στο πρόσωπο του Ρόμπερτ Μακ τον αντικαταστάτη του τραυματία και απόντα Τζάλμα Κάμπος.

Ο ΠΑΟΚ θα επιδιώξει να πετύχει το Σάββατο (17/2) στη Λαμία την 15η σερί νίκη του, δέκατη στο πρωτάθλημα, για να διατηρηθεί στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου ξέρει και το είπε πως μπροστά του ο «Δικέφαλος» έχει να αντιμετωπίσει μια ομάδα, τη Λαμία, με τα ίδια πάνω-κάτω χαρακτηριστικά της ΑΕΛ, αλλά σε σχέση με τον αγώνα της περασμένης Δευτέρας, όπου οι «ασπρόμαυροι» κυριάρχησαν και έκαναν ένα από τα καλύτερα παιχνίδια της σεζόν, έχει να λύσει δύο προβλήματα.

Το πρώτο αφορά τον αντικαταστάτη του Τζάλμα Κάμπος, με τις περισσότερες δοκιμές να δείχνουν πως ο Ρόμπερτ Μακ θα είναι αυτός που θα καλύψει το κενό του Αγκολέζου μεσοεπιθετικού, επιστρέφοντας στο αρχικό σχήμα.

Το δεύτερο έχει να κάνει με την απουσία του τιμωρημένου, λόγω καρτών, Εβγέν Σάχοφ, τη θέση του οποίου θα πάρει στον άξονα της μεσαίας γραμμής ο Χοσέ Κάνιας, με το Γάλλο Τιμπό Μουλέν, που συμπεριλήφθηκε στην αποστολή, να μένει στον πάγκο.

Το σενάριο να ξεκινήσει ο Μάρσιο Αζεβέδο στο αριστερό άκρο της άμυνας και να παίξει μπροστά ως δεξιός χαφ ο Αντρέ Βιεϊρίνια δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες, καθώς ο Ρουμάνος τεχνικός του ΠΑΟΚ δε θέλει να χαλάσει τη χημεία της ομάδας και έχει πάρει πολλά πράγματα από τον Πορτογάλο αρχηγό και ως αριστερό μπακ.

Ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ δικαιωματικά έχει κερδίσει μια θέση στο αρχικό σχήμα του «Δικεφάλου» και θα παίξει πάλι δίδυμο με τον Πέλκα στη μεσοεπιθετική γραμμή, έχοντας μπροστά τους τον φορμαρισμένο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς. Το κεντρικό δίδυμο στα στόπερ (Βαρέλα-Κρέσπο) δε χαλάει, όπως και η παρουσία των Λέο Μάτος (ο ακούραστος Βραζιλιάνος θα «γράψει την 21η συμμετοχή σε 22 αγώνες πρωταθλήματος) και Αλέξανδρου Πασχαλάκη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα