Μέσα ο Γιαννούλης εκτός ο Ισνάλντο

Gazzetta team
Μέσα ο Γιαννούλης εκτός ο Ισνάλντο

bet365

Με τον Κώστα Γιαννούλη να επιστρέφει και τον Εουχένιο Ισνάλντο να παραμένει εκτός, έγινε γνωστή η αποστολή του Αστέρα Τρίπολης ενόψει του αγώνα με τον Ατρόμητο στο «Θ. Κολοκοτρώνης».

Μια σημαντική επιστροφή και μία γνωστή απουσία θα έχει ο Σάββας Παντελίδης για το Σαββατιάτικο ματς με τον Ατρόμητο στην Τρίπολη. Οι Αρκάδες ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για το σημαντικό αυτό παιχνίδι και στην συνέχεια ο έμπειρος προπονητής ανακοίνωσε την αποστολή. Σε αυτή βρίσκεται ο Κώστας Γιαννούλης που επιστρέφει, ενώ θα απουσιάσει ο Εουχένιο Ισνάλντο, μια απουσία που ήταν άλλωστε γνωστή.

Αναλυτικά την αποστολή του Αστέρα αποτελούν οι: Αθανασιάδης, Τσιφτσής, Πασαλίδης, Τριανταφυλλόπουλος, Γιαννούλης, Μπέρτος, Κώτσιρας, Σελίν, Κυριακόπουλος, Ντουντού, Τόνσο, Μουνάφο, Μαντίντα, Ιγκλέσιας, Τσιλιανίδης, Καλτσάς, Ζααντί, Μανιάς, Δουβίκας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα