Στο... κάδρο των αποφάσεων και ο Γκαρθία, που θέλει να μείνει

Στο... κάδρο των αποφάσεων και ο Γκαρθία, που θέλει να μείνει

Δημήτρης Τομαράς
Στο... κάδρο των αποφάσεων και ο Γκαρθία, που θέλει να μείνει

bet365

Ο Ολυμπιακός θα πάρει τις αποφάσεις του για όλα τα... μέτωπα στην ομάδα στο τέλος της χρονιάς, ωστόσο στην αξιολόγηση υπάρχει και το θέμα Γκαρθία, με τον Ισπανό να θέλει να μείνει πάντως.

Στο... κάδρο των αποφάσεων θα είναι και το ζήτημα Γκαρθία. Ο ίδιος ο Ισπανός τεχνικός έδειξε με τις δηλώσεις του στη NOVA ότι δεν είναι βέβαιος πως θα συνεχίσει και του χρόνου στον πειραϊκό σύλλογο και ενώ είναι σαφές πως όπως και οι παίκτες και εκείνος κρίνεται και αξιολογείται.

Εδώ και μέρες έχει... καλλιεργηθεί ένα κλίμα παραμονής του Όσκαρ Γκαρθία, ωστόσο με τα φετινά δεδομένα και ότι η χρονιά δεν έχει κυλήσει καθόλου καλά τίποτα δεν μπορεί να θεωρείται βέβαιο. Ο ίδιος πάντως φαίνεται να θέλει πολύ να μείνει. Ο Ολυμπιακός έχει ήδη ξεκαθαρίσει πως τις τελικές του αποφάσεις θα τις πάρει μετά το τέλος του τρέχοντος πρωταθλήματος.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα