Παρέμβαση εισαγγελέα για την ανακοίνωση του Σ.Φ. ΠΑΟΚ Θύρα 4

Παρέμβαση εισαγγελέα για την ανακοίνωση του Σ.Φ. ΠΑΟΚ Θύρα 4

Gazzetta team
Παρέμβαση εισαγγελέα για την ανακοίνωση του Σ.Φ. ΠΑΟΚ Θύρα 4

bet365

Τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης διέταξε η αθλητική εισαγγελέας, κ. Ευαγγελία Λιάσου, με αφορμή την ανακοίνωση του Σ.Φ. ΠΑΟΚ Θύρα 4 ενόψει του αγώνα στη Λαμία.

Την αντίδραση των εισαγγελικών αρχών προκάλεσε η ανακοίνωση του Συνδέσμου Φίλων ΠΑΟΚ Θύρα 4, που παρότρυνε τους οπαδούς του Δικεφάλου να μεταβούν στη Λαμία για την αναμέτρηση με την τοπική ομάδα το απόγευμα του Σαββάτου (17/2).

Όπως έγραψε το «Thestival.gr», η αθλητική εισαγγελέας, Ευαγγελία Λιάσου, διέταξε τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης, για να διαπιστωθεί αν έχουν παραβιαστεί οι διατάξεις της αθλητικής νομοθεσίας.

Θυμίζουμε ότι Υφυπουργός αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, αποφάσισε να βάλει «stop» στις μετακινήσεις των οπαδών όλων των «μεγάλων» μέχρι το τέλος της σεζόν.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα