Κελπέκης: «Μόνο εάν αυτοκτονήσει θα χάσει αυτό το πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ»

Κελπέκης: «Μόνο εάν αυτοκτονήσει θα χάσει αυτό το πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ»

Gazzetta team
Κελπέκης: «Μόνο εάν αυτοκτονήσει θα χάσει αυτό το πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ»

bet365

Ο πρώην προπονητής τερματοφυλάκων του ΠΑΟΚ, Χρήστος Κελπέκης, αναφέρθηκε στην πορεία του «Δικεφάλου», αλλά και στον πρώην προπονητή των ασπρόμαυρων, Βλάνταν Ιβιτς.

Live στοίχημα όλες τις ώρες και αμέτρητα ειδικά στοιχήματα (21+)

Ο Χρήστος Κελπέκης που υπήρξε συνεργάτης του Βλάνταν Ιβιτς και συνεχίζει να είναι στο τιμ του πρώην προπονητή του ΠΑΟΚ, μίλησε για τη μάχη του πρωταθλήματος, αλλά και την συνεργασία του με τον Σέρβο τεχνικό.

Πιο αναλυτικά όσα είπε στον ArenaFM:

Για την εικόνα της φετινής Super League είπε: «Το φετινό πρωτάθλημα είναι πολύ ανταγωνιστικό, έχει μεγάλο ενδιαφέρον και πιστεύω θα συνεχίσει έτσι μέχρι τέλους. Κάτι πολύ ωραίο για το φίλαθλο κοινό. Μας κρατάει σε αγωνία και είναι κάτι που δεν είχαμε συνηθίσει τόσα χρόνια. Θεωρώ πως μόνο καλό μπορεί να κάνει αυτό στο ελληνικό ποδόσφαιρο».

Για τον αν καταφέρει την κατάκτηση του πρωταθλήματος ο ΠΑΟΚ: «Πριν τρεις μήνες δε θα το έλεγα αλλά η εικόνα που δείχνει τώρα τον χρίζει φαβορί. Παίζοντας πολύ καλό ποδόσφαιρο έχοντας βρει χημεία σαν ομάδα, αποκτώντας σταθερότητα και αυτοπεποίθηση θεωρώ πως πλέον είναι στο χέρι τους. Μόνο εάν αυτοκτονήσει θα χάσει αυτό το πρωτάθλημα».

Για τη μάχη της κορυφής με Ολυμπιακό και ΑΕΚ: «Διαφωνώ ως προς το ότι ο Ολυμπιακός είναι ακόμα στη μάχη. Από την άλλη η ΑΕΚ είναι μια πολύ αξιόλογη ομάδα είναι πολύ δεμένη. Ο ΠΑΟΚ όμως έχει περισσότερη ποιότητα. Αυτή τη στιγμή δείχνει ότι μπορεί πιο εύκολα να ξεπεράσει το οποιοδήποτε πρόβλημα ή αντίπαλο. Παίζει πιο ελκυστικό ποδόσφαιρο τις τελευταίες αγωνιστικές. Η ΑΕΚ είναι μια πολύ σκληροτράχηλη ομάδα που δε χάνει εύκολα και είναι κάτι που πρέπει να προσέξει ο ΠΑΟΚ στο μεταξύ τους παιχνίδι. Δηλαδή αν πάει να τη κερδίσει ή να το πω λαϊκά να την “ξεφτιλίσει” ίσως βρεθεί προ εκπλήξεων. Μπορεί βέβαια μέχρι τότε να μη χρειάζεται να την κερδίσει να αρκεί η ισοπαλία. Αυτό θα είναι πολύ πιο εύκολο για αυτούς γιατί η ΑΕΚ είναι μια ομάδα που χάνει δύσκολα. Από ότι θυμάμαι και στην Ευρώπη παραμένει αήττητη».

Για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό: «Με την εικόνα των ομάδων τις τελευταίες αγωνιστικές, με αυτό που βλέπουμε όλοι, δε νομίζω πως ο Ολυμπιακός έχει καμιά τύχη μες στην Τούμπα. Που έχουμε ζήσει την ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι οπαδοί της. Δε νομίζω πως είναι ικανός να εμποδίσει τον ΠΑΟΚ στην πορεία του. Θεωρώ πως θα κερδίσει εύκολα. Σίγουρα είναι ένα ντέρμπι, σίγουρα ο Ολυμπιακός είναι μια ομάδα με καλούς παίκτες αλλά αυτή τη στιγμή δεν είναι στην καλύτερή του φάση».

Για τα παιχνίδια που ακολουθούν με Ατρόμητο και Αστέρα εκτός έδρας:«Και με τη Λαμία είναι σημαντικό το παιχνίδι και γενικότερα όλα αυτά που έρχονται. Αλλά αν ο ΠΑΟΚ έχει την εικόνα που έχει στα τελευταία παιχνίδια δε θα αντιμετωπίσει προβλήματα. Έχει την ποιότητα, όλοι το αναγνωρίζουν, να ξεπεράσει τις όποιες δυσκολίες».

Για το τι πρέπει να προσέξει ο ΠΑΟΚ: «Να είναι συγκεντρωμένος στο κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και να κάνει αυτό που μπορεί, να παίξει όπως δείχνει ότι μπορεί τις τελευταίες αγωνιστικές. Σίγουρα είναι ποδόσφαιρο και υπάρχουν αστάθμητοι παράγοντες όπως μια κακή μέρα, ατυχία. Αλλά έχει τον τρόπο να ξεπεράσει και αυτές τις στιγμές».

Ποιους θεωρεί κορυφαίους σε ατομικό επίπεδο: «Θεωρώ πως πολλοί παίκτες αποδίδουν καλύτερα από πέρσι. Ίσως λόγω ομοιογένειας, επειδή είναι η δεύτερή τους χρονιά. Βρίσκω πολύ σημαντική την προσθήκη του Βιεϊρίνια όχι μόνο στο αγωνιστικό κομμάτι αλλά και σαν χαρακτήρα που βοηθάει εξωαγωνιστικά. Η μόνη διαφορά από την περσινή ομάδα, γιατί πάνω-κάτω είναι οι ίδιοι παίκτες, είναι αυτός που είναι μια ηγετική προσωπικότητα και το περνάει αυτό και στους συμπαίκτες του».

Για το αν μπορεί φέτος ο ΠΑΟΚ να πάρει το νταμπλ: «Σίγουρα μπορεί, το έχει δείξει. Δυναμώνει χρόνο με το χρόνο. Και είναι η ευκαιρία του τώρα, πρέπει να το πετύχει. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες, θα το πω ωμά. Επιβάλλεται. Όχι πως αν χάσει έναν από τους δύο στόχους ξεχνάμε την προσπάθεια που έχει κάνει. Και οι άλλοι παίζουν καλό ποδόσφαιρο απλώς τώρα είναι η ευκαιρία του να το κάνει. Δείχνει ποιοτικότερος σαν ομάδα από την ΑΕΚ. Έχει και πιο επιβαρυμένο πρόβλημα με τα ευρωπαϊκά παιχνίδια άρα θεωρώ πως ο ΠΑΟΚ είναι σε καλύτερη θέση».

Για τη συνέχιση της προσπάθειας του Βλάνταν Ίβιτς: «Θεωρώ πως είναι η συνέχεια της πορείας των τελευταίων χρόνων. Ο κορμός είναι περσινός. Η ομάδα και πέρσι έπαιξε καταπληκτικό ποδόσφαιρο, κατά γενική ομολογία και των αντιπάλων, το καλύτερο από όλες. Και όλο αυτό ναι, είναι μια φυσική συνέχεια της προσπάθειάς μας».

Για το τι φταίει για τα σκαμπανεβάσματα στην αρχή της σεζόν: «Θεωρώ πως φταίει η αλλαγή προπονητών. Έχασε λίγο χρόνο στην αρχή. Γίνανε κάποια πράγματα αλλά είναι άλλοι οι υπεύθυνοι. Θα μπορούσε δηλαδή η ομάδα να έχει εξασφαλίσει το πρωτάθλημα από τώρα».

Τι θα σημαίνει για τον ΠΑΟΚ η κατάκτηση του πρωταθλήματος και η συμμετοχή στο Champions League: «Πάρα πολλά. Εκτός από αυτά που θα δώσει στον κόσμο, στον μεγαλομέτοχο τον κ. Σαββίδη που κάνει μια μεγάλη προσπάθεια όλα αυτά τα χρόνια, θα είναι η αρχή για πολύ μεγαλύτερα πράγματα. Η αρχή για το όνειρο κάθε ΠΑΟΚτση να συμμετέχει η ομάδα στους ομίλους του Champions League».

Για τον Βλάνταν Ίβιτς: «Δε θέλω να μιλήσω γι’ αυτόν γιατί δε μπορώ να είμαι αντικειμενικός. Είμαι μαζί του από τη πρώτη μέρα της επαγγελματικής σταδιοδρομίας του και είμαστε αχώριστοι. Είναι ένας άνθρωπος με ιδανικά ένας κύριος με Κ κεφαλαίο. Πιστεύω πως έχει πολλά ακόμα να δώσει στο ποδόσφαιρο, για μένα δεν ξεκίνησε ακόμα. Το όνειρό του είναι μια διεθνής καριέρα. Δε θέλω να πω περισσότερα γιατί και ο ίδιος δεν θέλει είναι ένας άνθρωπος χαμηλών τόνων. Παραμένει σιωπηλός και σεμνός. Σχεδιάζει το επόμενό του βήμα ήρεμα όπως αυτός ξέρει. Είχε προτάσεις μέχρι τώρα αλλά είναι επιλογή του να μη δουλεύει. Περιμένει αυτό που θα τον γαληνεύσει, αυτό που θα του δώσει την όρεξη να δουλέψει με πάθος, αυτό που ξέρει καλά να κάνει. Η προσωπική μου άποψη είναι ότι θα μπορούσε να κάνει μεγάλα πράγματα στον ΠΑΟΚ. Σίγουρα όμως θα κάνει πολλά πράγματα από εδώ και πέρα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα