Ανσαριφάρντ: «Έλεγαν ότι δεν θα κάνω καριέρα, με πιστεύει πολύ ο Γκαρθία»

Ανσαριφάρντ: «Έλεγαν ότι δεν θα κάνω καριέρα, με πιστεύει πολύ ο Γκαρθία»

Δημήτρης Τομαράς
Ανσαριφάρντ: «Έλεγαν ότι δεν θα κάνω καριέρα, με πιστεύει πολύ ο Γκαρθία»

bet365

Ο Καρίμ Ανσαριφάρντ σε δηλώσεις του στο Ιράν μίλησε για το πέρασμά του από την Ισπανία, το τι έλεγαν για εκείνον αλλά και τον Ολυμπιακό καθώς και τον Όσκαρ Γκαρθία.

Σε δηλώσεις του στο Fardanews είπε μεταξύ άλλων για:

Το πέρασμά του από την Ισπανία και τις τότε εκτιμήσεις: Έλεγαν αρκετοί τότε ότι δεν θα κάνω καριέρα και πως θα γύριζαν στο Ιράν. Ο Θεός και η οικογένειά μου με βοήθησαν. Προσπάθησα πολύ και τα κατάφερα αλλά με βοήθησε πολύ και το ελληνικό πρωτάθλημα.

Την σχέση του με τον Όσκαρ Γκαρθία: Έχουμε πολύ καλή σχέση. Με καταλαβαίνει και είναι σίγουρος για μένα. Με πιστεύει πολύ. Είναι πολύ σημαντικό. Είναι όπως ενδιαφέρεται ένας πατέρας για τον γιο του. Σαν να είμαστε πατέρας με γιο. Ο κόουτς Γκαρθία με εμπιστεύεται πολύ και μου δίνει πρωτοβουλίες και οδηγίες για να παίρνω την ομάδα στις... πλάτες μου. Ότι μου λέει προσπαθώ να το κάνω επακριβώς.

Τον τρόπο δουλειάς του στον Πανιώνιο: Είχα πείσει έναν γυμναστή να δουλέψει μαζί μου. Δούλεψα περισσότερο με το σώμα μου και πήρα παραπάνω μυϊκή μάζα. Όλα αυτά τα χρειαζόμουν για να πάω καλά στον Ολυμπιακό.
Το Μουντιάλ: Φυσικά και θέλω πολύ να πάω και το περιμένω. Να παίξω και να σκοράρω. Είναι όνειρο ζωής και μεγάλος στόχος ένα Μουντιάλ με την Εθνική του Ιράν και δουλεύω και για αυτό.
Τους Ιρανούς στην Ελλάδα: Μας αντιμετωπίζουν πολύ καλά. Η ελληνική Λίγκα αποτελεί έναν πολύ καλό... δρόμο και ένα ενδιάμεσο στάδιο ειδικά για παιδιά 19 και 20 ετών. Υπάρχουν πολύ καλοί Ιρανοί παίκτες εδώ αλλά και νεαρά παιδιά που μπορεί να έρθουν.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα