Προπόνηση με απόντα ξανά τον Λουσέρο στην Ξάνθη

Gazzetta team
Προπόνηση με απόντα ξανά τον Λουσέρο στην Ξάνθη

bet365

Ξανά ατομικό για τον Λουσέρο, που αποτελεί και το μοναδικό πρόβλημα του Μίλαν Ράσταβατς ενόψει της αναμέτρησης με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ (18/2).

Με πρωινή προπόνηση συνεχίστηκε την Πέμπτη, η προετοιμασία της Ξάνθης, για την 22η αγωνιστική του πρωταθλήματος Super League «Σουρωτή» και την 11η εκτός έδρας αναμέτρηση, με αντίπαλο την Α.Ε.Κ.

Ο Μίλαν Ράσταβατς και οι συνεργάτες του, μετά την ανάλυση φάσεων και τις επισημάνσεις στους ποδοσφαιριστές κατά την διάρκεια της παρακολούθησης βίντεο, έριξαν το βάρος στις ασκήσεις τακτικής. Τόσο στο ανασταλτικό, όσο και στο δημιουργικό τομέα, με διαφορετικές ασκήσεις στο σημερινό πρόγραμμα, ζήτησαν αποτελεσματικότητα στις ενέργειες των παικτών.

Ο Λουσέρο είναι η μοναδική απουσία, καθώς ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα