Αναμένεται δίωξη από τον Σιμιτζόγλου για τα επεισόδια στα Γιάννενα

Gazzetta team
Αναμένεται δίωξη από τον Σιμιτζόγλου για τα επεισόδια στα Γιάννενα

bet365

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν ο αθλητικός εισαγγελέας Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου πρόκειται να ασκήσει δίωξη για τα επεισόδια στο παιχνίδι του ΠΑΣ με τον ΠΑΟΚ.
Είναι πολύ πιθανό πλέον ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας, Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου, να ασκήσει αυτεπάγγελτη πειθαρχική δίωξη σε ΠΑΣ Γιάννινα και ΠΑΟΚ για τα επεισόδια στα Γιάννενα.
Παρότι τα επεισόδια δεν καταγράφτηκαν από Αστυνομία ή παρατηρητή ο κ. Σιμιτζόγλου μπορεί να βασιστεί σε τρία στοιχεία. Υπάρχει έκθεση της ΔΕΑΒ και της διεύθυνσης του γηπέδου των Ιωαννίνων, όπως επίσης και οπτικοακουστικό υλικό (σ.σ. βίντεο) και δημοσιεύματα. Επίσης υπάρχει και το πρωτόκολλο ζημιών στο γήπεδο όπου αναφέρονται σπασμένα καθίσματα και άλλες φθορές στις γηπεδικές εγκαταστάσεις και στις τουαλέτες. Για να υπάρξουν βέβαια ποινές πρέπει να ασκηθεί η σχετική δίωξη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα