«Άλλοι διαλύουν πόλεις και δεν καλούνται και εμείς τιμωρούμαστε για συνθήματα»

«Άλλοι διαλύουν πόλεις και δεν καλούνται και εμείς τιμωρούμαστε για συνθήματα»

Δημήτρης Τομαράς
«Άλλοι διαλύουν πόλεις και δεν καλούνται και εμείς τιμωρούμαστε για συνθήματα»

bet365

Νέα αντίδραση του Ολυμπιακού για την ποινή που του επιβλήθηκε, στην οποία κάνει λόγο για στοχευμένες τιμωρίες για την ομάδα και τους φιλάθλους της σε αντίθεση με τον ΠΑΟΚ που δεν έχει καν κληθεί για τα όσα συνέβησαν στα Γιάννενα.

Στον Ολυμπιακό επιβλήθηκε πρόστιμο ύψους 10.000 ευρώ για τη συμπεριφορά των οπαδών τους στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι.

Η χρηματική αυτή ποινή που υπήρξε για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο προκάλεσε νέα «ερυθρόλευκη» αντίδραση, με τον Ολυμπιακό να κάνει λόγο για στοχευμένες τιμωρίες προς την ομάδα και τους φίλους της σε αντίθεση με τον ΠΑΟΚ, ο οποίος δεν είχε κληθεί καν σε απολογία για την συμπεριφορά των οπαδών του στο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Από τον Ολυμπιακό χαρακτηριστικά λένε: «Με τον μεγεθυντικό φακό κοιτάζουν τους φιλάθλους του Ολυμπιακού και πέφτουν οι τιμωρίες. Δέκα χιλιάδες για το Περιστέρι για υβριστικά συνθήματα όταν ακόμα δεν έχουν κληθεί άλλοι που διέλυσαν πόλεις! Η επιλεκτική 'ευαισθησία' Πολιτείας και Αστυνομίας με τους φιλάθλους μας συνεχίζεται».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα