Λουτσέσκου: «Το μόνο που με νοιάζει είναι να κερδίσουμε στη Λαμία»

Gazzetta team
Λουτσέσκου: «Το μόνο που με νοιάζει είναι να κερδίσουμε στη Λαμία»

bet365

Ο Ρουμάνος τεχνικός του ΠΑΟΚ μίλησε για το επερχόμενο παιχνίδι στη Λαμία, για το πως προετοιμάζει την ομάδα του, αλλά και για τους προσωπικούς στόχους και σκέψεις που κάνει για το μέλλον.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου ρωτήθηκε κατά τη διάρκεια της σημερινής συνέντευξης του στο συνδρομητικό κανάλι για το αν έχει ξεκινήσει κάποιες συζητήσεις με τη διοίκηση του ΠΑΟΚ για την ανανέωση του συμβολαίου του. Όμως, ήταν απόλυτος και κατηγορηματικός:

«Ποιο συμβόλαιο; Όχι! Στο μυαλό μου δεν υπάρχει το συμβόλαιο, αλλά το πως θα είμαστε έτοιμοι όλοι μας για το παιχνίδι με τη Λαμία. Ολοι μιλάμε για εννιά τελικούς, όλα τα ματς είναι τελικοί και αυτό πρέπει να μας απασχολεί. Για το συμβόλαιο υπάρχει χρόνος, όχι όμως τώρα…».

Πιο αναλυτικά οι δηλώσεις του Ρουμάνου προπονητή στην κάμερα του Novasports είναι:

Για το πως αισθάνεται:

«Σκέφτομαι το παιχνίδι και προσπαθώ να έχω την ομάδα όσο πιο έτοιμη γίνεται» .

Για την ενδεχόμενη απουσία του Κάμπος και πως θα την διαχειριστεί:

«Ξέρετε πολύ καλά ότι όλοι οι παίκτες χρειαζόμαστε παίκτες με φρέσκα πόδια και ο χρόνος ανάμεσα στα δύο παιχνίδια δεν είναι μεγάλος και χαίρομαι ότι η κατάσταση του Κάμπος δεν είναι σοβαρή και θα είναι σύντομα κοντά μας» .

Για την αγωνιστική εικόνα της ομάδας:

«Για μένα είναι δύσκολο να απαντήσω σε αυτή την ερώτηση γιατί κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό με άλλα διαφορετικά όπως αυτό με τον Ατρόμητο ήταν καλό, το παιχνίδι στα Γιάννενα, στον Παναιτωλικό, κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό. Στον Παναιτωλικό ξεκινήσαμε με δυο μεγάλες ευκαιρίες και δεν σκοράραμε και έπρεπε να πιέσουμε και σκοράραμε στο τέλος, στα Γιάννενα σκοράραμε νωρίς και μετά έπρεπε να διαχειριστούμε αυτό το αποτέλεσμα. Με το Ατρόμητο ήταν τελείως διαφορετικό γιατί ήταν παιχνίδι κυπέλλου και είναι μια ομάδα που δυσκολεύει τον αντίπαλο και καταφέραμε να κερδίσουμε 3-1 ενώ κάναμε και πολλές αλλαγές. Με την ΑΕΛ ήταν διαφορετικό καθώς παίζαμε μέσα στην έδρα μας σε ένα πολύ καλό γήπεδο , με τον κόσμο μας, οπότε κάθε ματς είναι διαφορετικό» .

Για την αλλαγή της εικόνας από την αρχή της χρονιάς:

«Πρώτα δεν ξέρω, γιατί δεν είναι η δουλεία μου για το τι έγινε πριν, για εμάς έχω να πω είναι ότι έχουμε μι φιλοσοφία παιχνιδιού , μια φιλοσοφία να προπονούμαστε, αυτή φιλοσοφία περνάει από την οργάνωση, στο γήπεδο. Συγκρίνοντας στο πρώτο διάστημα της ομάδας με τα πρώτα μου παιχνίδι και ειδικά εκτός έδρας δεν περιμένουμε δεν κάνουμε ένα βήμα πίσω. Έχουμε την νοοτροπία να πάρουμε την μπάλα και να πάμε μπροστά, δεν γίνεται κάθε φορά γιατί υπάρχουν ιδιαιτερότητες, αλλά άμα ξεκινάμε από αυτή τη βάση όλα θα πάνε καλά. Θυμάμαι το παιχνίδι στη Λάρισα προσπαθούσαμε να πάμε μπροστά αλλά κάτι μας σταματούσε. Κάποιες φορές σκοράροντας κάποιο γκολ χάναμε την επιθετικότητά μας και κάναμε ένα βήμα πίσω, τώρα όμως δεν γίνεται, αυτή είναι η διαφορά χρειαζόμασταν χρόνο για να γνωριστούμε και να βρούμε τη χημεία. Για την δεύτερη ερώτηση ο προπονητής βλέπει κάποια πράγματα που δεν βλέπει ο ποδοσφαιριστής, δεν είναι άσχημο να κρατάμε την μπάλα και να χαλάμε την ισορροπία του αντιπάλου. Για να επιστρέψω λίγο στην πρώτη ερώτηση είναι φυσιολογικό να μην είναι σε καλή κατάσταση κάποιοι παίκτες αλλά με αυτή την νοοτροπία που έχουμε μπορούμε να αντιδράσουμε, αυτό είναι φυσιολογικό, δείτε την Μπάρτσελόνα και την Σίτι, που μπορεί να μην κάνουν καλό παιχνίδι, αλλά βρίσκουν τον τρόπο να πάρουν αυτό που θέλουν».

Για το αν δικαιώνεται για την επιλογή του να βάλει τον Βιερίνια αριστερό μπακ:

«Τη στιγμή που έχουμε καλά αποτελέσματα, είναι μια καλή κατάσταση, με ισορροπία, ο Βιερίνια και στο τέρμα να τον βάλουμε θα είναι φανταστικός, έχει αποφασιστικότητα, με πολύ καλό χαρακτήρα και όπου τον βάλουμε θα βοηθήσει. Ακόμα και αν κοιτάξουμε ακόμα πιο πίσω η ομάδα ήταν καλή και πριν το σερί και κερδίσαμε όλα τα ματς στην έδρα μας και στα εκτός έδρας χάσαμε από την ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό σε παιχνίδια που δεν ήμασταν χειρότεροι, αλλά πολύ καλύτεροι και πλέον αν ρωτήσουμε τους παίκτες νομίζω έχουν καταλάβει γατί τώρα είμαστε καλύτεροι».

Για το αν αισθάνεται μια προσωπική δικαίωση με την πορεία της ομάδας:

«Νομίζω δεν έχει νόημα να μιλήσουμε για κάτι άλλο εκτός από το ματς με την Λαμία, δεν έχει ενδιαφέρον τι θα γίνει σε τέσσερις μέρες ή τι έγινε πριν, το μόνο που μας νοιάζει είναι να πάρουμε αυτό που θέλουμε από το παιχνίδι με την Λαμία. Όχι ακούστε είμαι απόλυτα ειλικρινής, ότι δεν μπορώ να μιλήσω για αυτό το θέμα, δεν με ενδιαφέρει να ακούσω το όνομα μου, εγώ εδώ είμαι σαν προπονητής, θέλω να αντιμετωπίσουμε κάθε παιχνίδι και να πάρουμε αυτό που πρέπει, αισθάνομαι μεγάλη ευθύνη απέναντι στους παίκτες στην διοίκηση και όσους είναι γύρω από την ομάδα, αυτό που θέλω είναι να διεκδικούμε αυτό που πρέπει από κάθε ματς».

Για το ματς με την Λαμία:

«Νομίζω ότι το παιχνίδι με την Λαμία θα έχει τα χαρακτηριστικά με αυτό με την Λάρισα με πολλά man to man με πολύ πίεση. Όσες ομάδες αντιμετώπισαν την Λαμία ν στην έδρα της δυσκολεύτηκαν, αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να είμαστε συγκεντρωμένοι. Νομίζω δεν υπάρχει πιο όμορφο συναίσθημα να σε ακολουθούν οι φίλαθλοι σου και δείχνει την στήριξη απέναντι μας και για αυτό στενοχωριέμαι για αυτή την κατάσταση, νομίζω ότι το ποδόσφαιρο χρειάζεται τους φιλάθλους και αν τελικά δεν είναι κοντά μας ελπίζω να νιώσουμε την στήριξη τους από μακριά».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα