Δεν το σκέφτονται καν για τον Ουάρντα

Σταύρος Σουντουλίδης
Δεν το σκέφτονται καν για τον Ουάρντα

bet365

Το ενδιαφέρον της Los Angeles FC για τον Αμρ Ουάρντα είναι δεδομένο, αλλά στην Τούμπα δεν είναι θετικοί ως προς την παραχώρηση του Αιγύπτιου άσου, που αγωνίζεται ως δανεικός στον Ατρόμητο.

Η πρόταση της Los Angeles FC για τον Αμρ Ουάρντα έχει κατατεθεί στον ΠΑΟΚ, αλλά για πολλούς λόγους οι «ασπρόμαυροι» δεν δείχνουν διάθεση για να την κάνουν αποδεκτή, έστω κι αν τα χρήματα μπορεί και να ξεπερνούν το 1,5 εκατ. ευρώ.

Στον ΠΑΟΚ έχουν αλλάξει άποψη για τον Αιγύπτιο ποδοσφαιριστή, ο οποίος μετά τα καλοκαιρινά τερτίπια, εμφανίζεται μεταμορφωμένος προς το καλύτερο και ο δανεισμός του την τελευταία στιγμή στον Ατρόμητο του έκανε καλό. Χωρίς να θεωρείται τίποτα δεδομένο, η επιστροφή Ουάρντα στην Τούμπα, με τη νέα περίοδο, μπορεί και να είναι στα σχέδια των ανθρώπων του «Δικεφάλου». Ολα θα αποφασιστούν με το τέλος της σεζόν.

Επίσης, στην «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ, γνωρίζουν ότι για να παραχωρηθεί ο Αιγύπτιος στην νεοσύστατη ομάδα του MLS θα πρέπει να «σπάσουν» το δανεισμό του στον Ατρόμητο, κάτι δεν είναι στα άμεσα πλάνα τους. Δεν έχουν λόγο να κάνουν άνω-κάτω την ομάδα του Περιστερίου.

Ο,Ουάρντα πήγε στον Ατρόμητο, όπου καθιερώθηκε και τα πάει περίφημα, για να βρει αγωνιστικό ρυθμό και πρωταγωνιστικό ρόλο με προφανή στόχο να είναι στις κλήσεις του Εκτορ Ραούλ Κούπερ για την 23αδα της Αιγύπτου που θα πάει στο Μουντιάλ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα