Ενδιαφέρον Los Angeles FC για Ουάρντα

Θοδωρής Βασίλης
Ενδιαφέρον Los Angeles FC για Ουάρντα

bet365

Στο μεταγραφικό στόχαστρο της Los Angeles FC φέρεται να βρίσκεται ο Αμρ Ουάρντα με τον ίδιο να είναι ενήμερος για το ενδιαφέρον των Αμερικανών.

Η νεοσύστατη ομάδα Los Angeles FC εξετάζει την περίπτωση του Αμρ Ουάρντα σύμφωνα με δημοσιεύματα του αθλητικού Τύπου. Ο Αιγύπτιος άσος, ο οποίος αυτή την στιγμή αγωνίζεται με την μορφή δανεισμού από τον ΠΑΟΚ στον Ατρόμητο, εμφανίζεται θετικός στο ενδεχόμενο να περάσει τον Ατλαντικό για το MLS.

Το ενδιαφέρον αυτό, πάντως, δεν έχει πάρει επίσημη μορφή, με τον παίκτη να δεσμεύεται με συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ μέχρι το 2020 με την ρήτρα αποδέσμευσης να φτάνει τα 3 εκατ. ευρώ (με τον Παναιτωλικό να έχει ποσοστό μεταπώλησης 15%). Προπονητής στην ομάδα του Λος Άντζελες είναι ο Μπομπ Μπράντλεϊ, άλλοτε ομοσπονδιακός τεχνικός της Αιγύπτου, ο οποίος γνωρίζει καλά τον ποδοσφαιριστή.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα