«Μόνο οι κάτοχοι διαρκείας με ΠΑΟΚ»

«Μόνο οι κάτοχοι διαρκείας με ΠΑΟΚ»

«Μόνο οι κάτοχοι διαρκείας με ΠΑΟΚ»

Εξήγηση για την απόφασή του να μην δώσει εισιτήρια στους φιλάθλους του ΠΑΟΚ, έδωσε ο «ισχυρός άνδρας» της Λαμίας, Πανουργιάς Παπαϊωάννου, τονίζοντας ότι δεν θέλει προβλήματα παρόλο που θα χάσει η ΠΑΕ ένα σημαντικό ποσό.

Μιλώντας στον «FAIR PLAY 96,1» είπε μεταξύ άλλων:

«Ακούγαμε και βλέπαμε τι γίνεται γύρω μας, πήγα να αγοράσω τσιγάρα από ένα περίπτερο απέναντι από το γήπεδο και βγήκαν οι μαγαζάτορες και με ρωτούσαν εάν θα πρέπει να κλείσουν τα μαγαζιά τους πριν το ματς με τον ΠΑΟΚ, γιατί φοβόντουσαν επεισόδια. Αυτό με προβλημάτισε και πήρα την απόφαση να προστατέψω την ομάδα μου, αλλά και τον ΠΑΟΚ, από πιθανή εκτροπή της κατάστασης, εάν έρχονταν οι 2.000 οπαδοί του ΠΑΟΚ, για τους οποίους μας ζήτησε εισιτήρια η ΠΑΕ της Θεσσαλονίκης.

Τελικά, αποφασίσαμε να μην δώσουμε εισιτήρια ούτε στους δικούς μας φιλάθλους και στο γήπεδο θα μπουν το Σάββατο μόνο οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας, που είναι περίπου 1.300 συνολικά και θα δείχνουν την ταυτότητά τους κατά την είσοδο, μαζί με το διαρκείας.

Υπάρχει δυσαρέσκεια από τον κόσμο της Λαμίας προς το πρόσωπό μου, γιατί δεν έδωσα εισιτήρια σε όλους, αλλά θέλω να μην έχουμε προβλήματα στο παιχνίδι του Σαββάτου και ελπίζω η απόφαση που πήρα να είναι σωστή, γιατί εάν το δείτε οικονομικά, χάνουμε περίπου 60.000 ευρώ σαν ομάδα, ποσό καθόλου ευκαταφρόνητο αυτές τις εποχές.

Η διοίκηση του ΠΑΟΚ είναι ευπρόσδεκτη, όπως και όλοι οι αξιωματούχοι της, ενώ θα πρέπει να πω ότι στην Τούμπα μας συμπεριφέρθηκαν άψογα και η φιλοξενία θα είναι ανάλογη από εμάς.

Ο ΠΑΟΚ θα χάσει το πρωτάθλημα μόνο από δική του αυτοκτονία και εφόσον κερδίσει τα δυο ντέρμπι μέσα στην έδρα του θα είναι ο πρωταθλητής. Είναι το μεγάλο φαβορί και λόγω διαφοράς βαθμών και λόγω καλύτερης κατάστασης της ομάδας του αυτή την περίοδο. Είναι μεγάλη ομάδα, με χιλιάδες φιλάθλους και εμείς θα προσπαθήσουμε στο παιχνίδι του Σαββάτου να παίξουμε όσο μπορούμε καλύτερα, γιατί παίζουμε και για την παραμονή μας».

Best of internet