Δύο εβδομάδες εκτός ο Κοροβέσης στον Πλατανιά

Δημήτρης Τομαράς
Δύο εβδομάδες εκτός ο Κοροβέσης στον Πλατανιά

bet365

Νέα προβλήματα για Χατζηνικολάου στον Πλατανιά που θα στερηθεί των υπηρεσιών του Κοροβέση για 2 εβδομάδες ενώ θέματα ετοιμότητας έχουν και οι Παπανικολάου, Ντικαμονά και Βάντερσον.
Η προετοιμασία της ομάδας του Πλατανιά για την αναμέτρηση της ερχόμενης Κυριακής (18.2.18, 3μ.μ.) με τον ΠΑΣ Γιάννινα στα Περιβόλια έχει αρχίσει να μπαίνει στην τελική της ευθεία. Τα προβλήματα για τον Χατζηνικολάου είναι αρκετά, καθώς ο Κοροβέσης έχει υποστεί τράβηγμα στον δικέφαλο, κάτι που θα τον κρατήσει εκτός αγωνιστικών υποχρεώσεων για περίπου δύο εβδομάδες. Επίσης εκτός πλάνων είναι ο Παπανικολάου που υποφέρει από ίωση ενώ ο Ντικαμονά που έχει διάταση στο δικέφαλο, ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα και θα μπει σε κανονικό ρυθμό την Παρασκευή. Ο Βάντερσον έχει ανεβάσει στροφές στην προπόνηση και τις επόμενες μέρες θα κριθεί το αν θα είναι στην διάθεση του Γιάννη Χατζηνικολάου για τον κρίσιμο αγώνα της Κυριακής.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα