Εκτός με ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό ο Κουκόλης

Δημήτρης Ρούσσος
Εκτός με ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό ο Κουκόλης

bet365

Ο Χρήστος Κουκόλης θα δηλωθεί από τη Λαμία να εκτίσει ποινή δυο αγωνιστικών για τη συμπλήρωση 7 κίτρινων καρτών στα ερχόμενα παιχνίδια με ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό, ώστε να συμπέσει η απουσία του με τον τραυματισμό του στα πλευρά.

''Εδώ παίζεις στην έδρα σου και με Cash Out* '' *Ισχύουν Όροι και Προυποθέσεις

Το παιχνίδι απέναντι στον Πανιώνιο το περασμένο Σάββατο (10/2) τελείωσε νωρίς για τον Κουκόλη, που αντικαταστάθηκε μόλις στο 32' από τον Κουτρομάνο, λόγω χτυπήματος στα πλευρά. Εκτοτε ο Ελληνας αμυντικός δεν έχει καταφέρει να προπονηθεί κανονικά με την ομάδα, αφού αντιμετωπίζει ενοχλήσεις.

Ετσι, με αφορμή και τη συμπλήρωση 7 κίτρινων καρτών στη Νέα Σμύρνη, ο 26χρονος αμυντικός δηλώθηκε από τον Μπάμπη Τεννέ για τις αναμετρήσεις της 22ης και της 23ης αγωνιστικής απέναντι σε ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό αντίστοιχα, ώστε να εκτίσει την ποινή τιμωρίας των δυο αγώνων. Το επόμενο παιχνίδι που θα υπολογίζεται ξανά θα είναι αυτό στα Περιβόλια με τον Πλατανιά για την 24η αγωνιστική της Superleague Σουρωτή (3/2), όταν και θα έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του.

Εξάλλου, στη Φθιώτιδα συνεχίζουν την προετοιμασία τους για τον αγώνα με τον «Δικέφαλο του Βορρά» (17/2), με τους «κυανόλευκους» να προπονούνται το πρωί της Τετάρτης (11.00) στο αθλητικό κέντρο της ομάδας. Ο Τεννές υπολογίζει σε όλους τους παίκτες, αφού και ο Αναστασόπουλος δείχνει να έχει ξεπεράσει το αιμάτωμα στον τετρακέφαλο και όπως όλα δείχνουν, θα συμπεριληφθεί στην αποστολή του σαββατιάτικου αγώνα.

Σε αυτή μάλλον δεν θα βρίσκονται τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα των Λαμιωτών, ο Σελίμ Μπεν Τζεμιά και ο Ντέιβιντ Αντρονικ, που προπονούνται κανονικά, αλλά ακόμα προσαρμόζονται στο νέο περιβάλλον και χρειάζονται λίγο ακόμα χρόνο για να είναι σε θέση να προσφέρουν.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα