«Ντόπες» Γκαρθία στον Ρέντη

Δημήτρης Τομαράς
«Ντόπες» Γκαρθία στον Ρέντη

bet365

Ο Όσκαρ Γκαρθία μίλησε στους παίκτες του Ολυμπιακού προσπαθώντας να τους... ανεβάσει ενόψει συνέχειας, ενώ είχε συνάντηση και με Μοντεστό - Κοβάσεβιτς. Καλύτερα οι τραυματίες.

Ρεάλ-Παρί Σεν Ζερμέν Με αξεπέραστο Live Στοίχημα! (21+)

Η προετοιμασία για το ματς με τον Πανιώνιο (18/2, 19:30) συνεχίζεται στον Ρέντη με αμείωτους ρυθμούς. Την Τετάρτη ξεκίνησε το βασικό της σκέλος καθώς την Δευτέρα υπήρχε αποθεραπεία και την Τρίτη ρεπό.

Ο Όσκαρ Γκαρθία - που όπως αναμενόταν έδωσε το παρών στον Ρέντη και έκανε την προπόνηση της Τετάρτης έστω και με επίβλεψη - μίλησε στους παίκτες, τους οποίους και θέλει να ανεβάσει ψυχολογικά μετά την ήττα από την ΑΕΚ και την ισοπαλία με τον Ατρόμητο. Ζήτησε ακόμα πιο μεγάλη προσπάθεια και να τα δίνουν όλα για τον Ολυμπιακό.

Από εκεί και πέρα, ο Ισπανός τεχνικός είχε συνάντηση και με τους Μοντεστό - Κοβάσεβιτς και γενικότερα τους συνεργάτες του για να ενημερωθεί για όλα τα θέματα. Όσον αφορά στους τραυματίες, ο Σισέ ξεπέρασε τις ενοχλήσεις που είχε στα πλευρά ενώ οι Μιραλάς (πρόβλημα στον ώμο) και Φορτούνης (πρόβλημα στο γόνατο) είναι καλύτερα. Ανεβαίνει κι ο Ταχτσίδης, αλλά το δικό του θέμα στα πλευρά είναι πιο σοβαρό και λογικά δύσκολα θα είναι «παρών» στο ματς της Κυριακής. Επίσης ως γνωστόν τιμωρημένοι για το Ολυμπιακός - Πανιώνιος είναι οι Ρομαό και Πάρντο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα