«Πρωταθλητής ο ΠΑΟΚ, 5ος ο Πανιώνιος» (pic)

ΤΙ ΨΗΦΙΣΑΤΕ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΟ POLL ΤΟΥ GAZZETTA

«Πρωταθλητής ο ΠΑΟΚ, 5ος ο Πανιώνιος» (pic)

«Πρωταθλητής ο ΠΑΟΚ, 5ος ο Πανιώνιος» (pic)

Πριν λίγες μέρες το gazzetta.gr ζήτησε την ψήφο σας σχετικά με το τί πιστεύετε ότι θα γίνει στο πρωτάθλημα όσον αφορά αυτόν που θα κόψει πρώτος το νήμα, εκείνον που θα πάρει το 5ο ευρωπαϊκό εισιτήριο κι αυτούς που θα υποβιβαστούν. Δείτε τί αποφασίσατε.

Πόρτο – Λίβερπυολ και το ποντάρισμά σου επιστρέφεται*, αν ο Φιρμίνο σκοράρει το πρώτο γκολ του αγώνα.  (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Πρωταθλητής ο ΠΑΟΚ, 5ος ο Πανιώνιος και Πλατανιάς-Κέρκυρα στη Football League! Αυτά είναι τα αποτελέσματα του poll που διεξήγαγε το gazzetta.gr, στο οποίο συγκεντρώθηκαν συνολικά 34.500 ψήφοι! 

Συγκεκριμένα το 45% όσων απάντησαν στην ερώτηση «ποιος θα πάρει το πρωτάθλημα» επέλεξε τον ΠΑΟΚ για πρωταθλητή.

Με 34.4% ακολουθεί η ΑΕΚ και μόλις το 20.6% είδε στην κορυφή τον Ολυμπιακό.

Όσον αφορά στην 5η θέση, ο Πανιώνιος με 58.7% έκανε... πάρτι στη σχετική ερώτηση και τον ακολούθησε ο Αστέρας με 31.6%, ενώ η Ξάνθη συγκέντρωσε μόλις το 9.8% των ερωτηθέντων.

Όσον αφορά στο «ποιοι θα υποβιβαστούν», το ζευγάρι Πλατανιάς-Κέρκυρα είναι η επιλογή που συγκεντρώνει το μεγαλύτερο ποσοστό από κάθε άλλη με 67.2%.

Συγκεκριμένα, 7.353 ψήφοι... στέλνουν τις δύο ομάδες στη Football League και κρατούν τον Απόλλωνα στη Super League.

Πλατανιάς-Απόλλων συγκέντρωσε το 21.3% και τον Πλατανιά να τα καταφέρνει είδαν μόλις 1.265 άτομα, δηλαδή το 11/6 από τις 10.900 ψήφους που συγκεντρώθηκαν για το εν λόγω ερώτημα.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

Best of internet