Ισπανική αποθέωση για Χιμένεθ!

Ισπανική αποθέωση για Χιμένεθ!

Gazzetta team
Ισπανική αποθέωση για Χιμένεθ!

bet365

Η μαδριλένικη Marca εστιάζει στον προπονητή της ΑΕΚ και στη δουλειά που έχει κάνει στην Ενωση, αποθεώνοντας την φετινή παρουσία των Κιτρινόμαυρων.

Διεκδικεί το πρωτάθλημα, διεκδικεί το κύπελλο, ετοιμάζεται για το πρώτο ματς της φάσης των "32" του Europa League, παίρνει τα ντέρμπι, παίζει ωραίο ποδόσφαιρο παρά τα συνεχή προβλήματα τραυματισμών. Οσα έχει πετύχει ως τώρα η ΑΕΚ δεν θα μπορούσαν, φυσικά, να περάσουν απαρατήρητα από τους Ευρωπαίους και ειδικά τους Ισπανούς, λόγω της παρουσίας του Χιμένεθ. Αυτού που αποθεώνεται σε σημερινό σχετικό κομμάτι της Marca με τίτλο: «Μανόλο Χιμένεθ, ο ήρωας που έφερε τα πάνω-κάτω στην ελληνική Superliga».

Από εκεί και πέρα, παρακάτω, σημειώνεται ότι «ο Μανόλο Χιμένεθ επέστρεψε με χαμόγελα στην Αθήνα. Η ΑΕΚ είναι η μοναδική ελληνική ομάδα που παραμένει ζωντανή στην Ευρώπη και στους ελληνικούς στόχους της. Εχει ξεχάσει την ήττα, καθώς έχει να ηττηθεί από τον περασμένο Οκτώβριο και είναι πιο κοντά στο να καταστρέψει την ηγεμονία του Ολυμπιακού, κάνοντας όνειρα για την κατάκτηση του τίτλου για πρώτη φορά μετά το 1994». Η Marca γράφει για την ομάδα ότι «στο ρόστερ της ΑΕΚ είναι παίκτες που είναι γνώριμοι στην Ισπανία και τη La Liga όπως οι Αραούχο, Λιβάια, Μοράν και Τσιγκρίνσκι. Ο Μανόλο έχει στήσει μια σταθερή αμυντικά ομάδα, ένα συμπαγές σύνολο, μία αιχμηρή επίθεση, που έχει θέσει σε κίνδυνο τους μεγάλους αντιπάλους της στην Ελλάδα. Στους 32 του Europa League, στα ημιτελικά του Κυπέλλου και στη μάχη του πρωταθλήματος ο Μανόλο Χιμένεθ είναι πιο κοντά από ποτέ στο να γράψει ιστορία με την ΑΕΚ».

Μια ΑΕΚ, για την οποία η μαδριλένικη εφημερίδα καταλήγει αναφέροντας ότι «ανακτά την ουσία της και σιγά – σιγά ανοικοδομεί ένα κλαμπ που μπορεί πλέον να απολαύσει θεαματικές στιγμές, χάρη σε μια αποτελεσματική αθλητική και οικονομική διαχείριση».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα