Να, που υπάρχει και… ο Λεβέκ!

Να, που υπάρχει και… ο Λεβέκ!

Gazzetta team
Να, που υπάρχει και… ο Λεβέκ!

bet365

Ο Γάλλος αμυντικός έκανε την… επανεμφάνισή του στο επίσημο δελτίο Τύπου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναφορικά με τα όσα συνέβησαν στην προπόνηση της Τρίτης (13/2).

''Εδώ παίζεις στην έδρα σου και με Cash Out* '' *Ισχύουν Όροι και Προυποθέσεις

Σύμφωνα με την ασπρόμαυρη ΠΑΕ δεν υπάρχουν προβλήματα για τον Ραζβάν Λουτσέσκου, πλην του τραυματία Ομάρ Ελ Καντουρί και του Ντόριαν Λεβέκ, το όνομα του οποίου ξαναείδαμε μετά από ένα μεγάλο διάστημα στο επίσημο δελτίο Τύπου.

Και οι δύο ποδοσφαιριστές βρίσκονται εκτός Ελλάδας και σ’ ότι αφορά τον Γάλλο αναμένεται σύντομα να ολοκληρώσει το πρόγραμμα αποθεραπείας του και να επιστρέψει κάποια στιγμή στη Θεσσαλονίκη.

Πιο αναλυτικά η ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει:

«Άπαντες στο ποδοσφαιρικό τμήμα με πρώτο τον Ράζβαν Λουτσέσκου έχουν ξεχάσει ήδη το ματς της Δευτέρας και στρέφουν την προσοχή τους στον αγώνα του Σαββάτου.

Με τη σοβαρότητα και τη συγκέντρωση στο 100% ο ΠΑΟΚ συνεχίζει την πορεία του προς την επίτευξη των στόχων του. Περιθώρια για χαλάρωση δεν υπάρχουν, άλλωστε. Μόνο για αποφόρτιση κι ανασύνταξη. Τέτοια μέρα ήταν η Τρίτη (13.02).

Οι βασικοί κόντρα στην ΑΕΛ ακολούθησαν ειδικό πρόγραμμα στις εγκαταστάσεις αποκατάστασης του συλλόγου κι έκαναν θεραπείες στο φυσικοθεραπευτήριο.

Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές προπονήθηκαν κανονικά με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει ασκήσεις δύναμης, φυσικής κατάστασης και παιχνίδια τακτικής. Στο ιατρικό δελτίο εξακολουθεί να υπάρχει μόνο το όνομα τουΟμάρ Ελ Καντουρί και του Ντόριαν Λεβέκ.

Την Τετάρτη (14.02) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 16:00 στο αθλητικό κέντρο της Νέας Μεσημβρίας».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα