Ο καθοριστικός Μάρτης του Απόλλωνα Σμύρνης

Παναγιώτης Δαλαταριώφ
Ο καθοριστικός Μάρτης του Απόλλωνα Σμύρνης

bet365

Η ισοπαλία με το Λεβαδειακό κάνει ακόμα δυσκολότερη την προσπάθεια του Απόλλωνα Σμύρνης για παραμονή. Ο δρόμος του μέχρι το φινάλε είναι... στρωμένος με αγκάθια κι ο Μάρτιος κάτι παραπάνω από καθοριστικός.

Cash Out* - πάρε τον απόλυτο έλεγχο των στοιχημάτων σου! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Το ματς με το Λεβαδειακό ήταν πολύ σημαντικό για τον Απόλλωνα μιας και άπαντες ήθελαν τη νίκη ώστε να είναι πιο... χαλαροί σ' αυτό με την Κέρκυρα (εκτός έδρας).

Η ισοπαλία, πέρα από πολλά παράπονα για τη διαιτησία, άφησε στην «Ελαφρά Ταξιαρχία» και ένα βαρύ φορτίο για τη συνέχεια.

Όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα, η αναμέτρηση στο Νησί των Φαιάκων έχει πάρει μορφή «τελικού». Εκεί οι άνθρωποι της ομάδας θέλουν να δουν απ' όλους τους παίκτες να καταθέτουν ό,τι έχουν και δεν έχουν μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Μετά τα δύο εκτός με Κέρκυρα και Ξάνθη, ο Απόλλων έχει τον Παναιτωλικό εντός, ενώ αντιμετωπίζει ομάδες που δεν «καίγονται» ιδιαίτερα για βαθμούς - τουλάχιστον όπως είναι η βαθμολογία μέχρι στιγμής.

Αυτό, δεν συμβαίνει στα τρία ματς που την περιμένουν τον Απρίλιο και το Μάιο μιας και θα έχει εντός τον Ολυμπιακό που ύστερα από την καταστροφική σεζόν που διανύει δεν θα πάει στην Ριζούπολη με... ήρεμες διαθέσεις, όπως κι η ΑΕΚ που ενδέχεται την τελευταία αγωνιστική να κυνηγήσει την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Από την άλλη, ο Αστέρας θα τον φιλοξενήσει την προτελευταία αγωνιστική κι οι Αρκάδες ίσως παίζουν τα ρέστα τους για την 5η θέση.

Το πρόγραμμα του Απόλλωνα μέχρι το τέλος:

17/2: Κέρκυρα (εκτός)
25/2: Ξάνθη (εκτός)
5/3: Παναιτωλικός (εντός)
12/3: ΠΑΣ Γιάννινα (εκτός)
18/3: ΑΕΛ (εντός)
31/3: Λαμία (εκτός)
22/4: Ολυμπιακός (εντός)
29/4: Αστέρας Τρίπολης (εκτός)
6/5: ΑΕΚ (εντός)

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα