Η χαμένη ευκαιρία του Αραούχο έφτασε... μέχρι την Αγγλία (pic)

Η χαμένη ευκαιρία του Αραούχο έφτασε... μέχρι την Αγγλία (pic)

Gazzetta team
Η χαμένη ευκαιρία του Αραούχο έφτασε... μέχρι την Αγγλία (pic)

bet365

Ο Σέρχιο Αραούχο έχασε το ευκαιρία της χρονιάς κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης η οποία έγινε viral με την Daily Mail να αναρωτιέται αν πρόκειται για την «χειρότερη χαμένη ευκαιρία όλων των εποχών».

Γιουβέντους – Τότεναμ με πριμ 5%*, ακόμα καλύτερες αποδόσεις και 200+ ειδικά στοιχήματα! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Ο Αραούχο κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης στην προσπάθεια να σιγουρέψει ένα γκολ κατάφερε σε κενό τέρμα να σημαδέψει το δοκάρι. Όπως ήταν λογικό η χαμένη ευκαιρία του Αργεντινού έγινε viral με την Daily Mail να αφιερώνει άρθρο στην ευκαιρία.

«Έχουμε δει πολλές χαμένες ευκαιρίες, αλλά καμία δεν φτάνει εκείνη του Σέρχιο Αραούχο. Νόμισε ότι με ένα απλό χτύπημα θα έστελνε την μπάλα στα δίχτυα. Κατάφερε ωστόσο το αδιανόητο, όταν χτύπησε τη μπάλα στο οριζόντιο, στέλνοντάς την πίσω στα χέρια του τερματοφύλακα», αναφέρει το δημοσίευμα της αγγλικής εφημερίδας για να καταλήξει πως ευτυχώς για τον Αραούχο η ΑΕΚ πήρε τη νίκη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα