Βαρέλα: Γι’ αυτό έκλαψα μετά το γκολ…

Βαρέλα: Γι’ αυτό έκλαψα μετά το γκολ…

Σταύρος Σουντουλίδης
Βαρέλα: Γι’ αυτό έκλαψα μετά το γκολ…

bet365

O Φερνάντο Βαρέλα έκλεψε την παράσταση στο ματς της Τούμπας πανηγυρίζοντας το γκολ που πέτυχε μαζί με το γιο του! Οικογενειακή υπόθεση και οι… δηλώσεις μετά το 3-0 επί της ΑΕΛ.

Εχοντας δίπλα του και τους δύο γιους του, τον 13χρονο Γκουτσάβο και τον 9χρονο Τόμας που αγωνίζονται στις ακαδημίες του ΠΑΟΚ, ο κεντρικός αμυντικός από το Κάπο Βέρντε μίλησε για τα συναισθήματά του και για την κίνηση που έκανε να πανηγυρίσει δακρυσμένος αγκαλιά με το γιό του, που για τρίτο παιχνίδι ήταν ένα από τα «ball boy» του γηπέδου.

«Ήμουν πολύ συγκεντρωμένος στο ματς. Ήθελα να σκοράρω γιατί ήταν ο γιος μου πίσω από την εστία. Το ήξερα από πριν. Μου είχε πει: 'Μπαμπά, θα είμαι πίσω από την εστία, κοίτα να σκοράρεις», σχολίασε ο Βαρέλα μιλώντας στην κάμερα του συνδρομητικού καναλιού.

«Το γκολ ήταν αφιερωμένο για την οικογένειά μου. Είχα δουλέψει πολύ. Πέρυσι ήταν μία σκληρή σεζόν. Πέτυχα ένα γκολ με τον Ολυμπιακό και είχα πετύχει και αυτογκόλ στο ίδιο ματς. Στο σχολείο έλεγαν στα παιδιά μου και μου το μετέφεραν: 'Πέτυχες γκολ και στις δύο εστίες'. Ήθελα να το βγάλω από το μυαλό μου αυτό, να σκοράρω σε ματς που νίκησε ο ΠΑΟΚ», πρόσθεσε ο αμυντικός του «Δικεφάλου», που για πρώτη φορά είχε όλη την οικογένεια του στο γήπεδο γι’ αυτό και ήταν συναισθηματικά φορτισμένος. «Θέλω να είναι χαρούμενα τα παιδιά μου, να πηγαίνουν καλά στο σχολείο. Το ποδόσφαιρο είναι πολύ σκληρή ζωή και πρέπει να το ξέρουν. Γνωρίζουν πολύ καλά ελληνικά», υποστήριξε, την ίδια ώρα που ο 13χρονος Γκουστάβο τόνισε ότι θα έτρεχε έως την απέναντι εστία για να πανηγυρίσει γκολ του πατέρα του: «Θα πήγαινα και μέχρι την άλλη εστία για να πανηγυρίσω, γιατί ήταν πολύ σημαντικό για τον πατέρα μου. Θέλω να γίνω δυνατός σαν και εκείνον».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα