Φυντάνης: «Ο ΠΑΟΚ έχει ποιότητα σε όλες τις γραμμές»

Gazzetta team
Φυντάνης: «Ο ΠΑΟΚ έχει ποιότητα σε όλες τις γραμμές»

bet365

Στην ποιότητα του ΠΑΟΚ και στις απουσίες της ομάδας του στάθηκε ο τεχνικός της ΑΕΛ Ηλίας Φυντάνης μιλώντας για την ήττα στη Τούμπα.

Αναλυτικά ο έμπειρος προπονητής μιλώντας στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου ανέφερε τα εξής: «Ήρθαμε να αντιμετωπίσουμε τον ΠΑΟΚ που έχει τον πρώτο λόγο να πάρει το πρωτάθλημα, όπως και η ΑΕΚ. Η ποιότητα του ΠΑΟΚ φάνηκε από το πρώτο λεπτό και εμείς το ξέραμε. Εμείς είχαμε τα 120 λεπτά του κυπέλλου και ο ΠΑΟΚ ποιότητα σε όλες τις γραμμές. Ξέραμε ότι θα παίξει πολύ επιθετικά από το πρώτο λεπτό και προσπαθήσαμε να αντεπεξέλθουμε. Έλειπαν από εμάς παίκτες όπως ο Ρέντζας, ο Κρισμάν και ο Ντέλεντιτς που έχουν βγάλει όλο το πρωτάθλημα μέχρι στιγμής. Πήγαμε να καλύψουμε αυτές τις απώλειες αλλά δεν τα καταφέραμε και έτσι δεν μπορέσαμε να μπούμε στην ροή του αγώνα και δικαίως χάσαμε».

Για το αν η ΑΕΛ είχε περισσότερα προβλήματα από αριστερά και από το δίδυμο Βιεϊρίνια Μπίσεσβαρ: «Το πρόβλημα ήταν και αριστερά και δεξιά. Με τέτοια μπακ όπως ο Μάτος και ο Βιεϊρίνια προσπαθείς να κλείσεις τους χώρους, αλλά εκεί μετρά η ατομική ενέργεια. Είδατε και το καταλαβαίνουν όλοι ότι ο ΠΑΟΚ έχει πολύ ποιοτικούς παίκτες από τους δικούς μας. Μπορεί ένα πρόβλημα της ομάδας σήμερα να ήταν η κούραση, αλλά παίξαμε και κόντρα στον ΠΑΟΚ. Ο ΠΑΟΚ είναι πρώτος και αξίζει να είναι στην κορυφή. Ακόμα και οι δικοί μας παίκτες ξέρουν ότι σήμερα έπαιξαν με πολύ ποιοτικότερους αντιπάλους από εκείνους».

Για το αν η ΑΕΛ θα κάνει κάποιου είδους ροτέισον εν όψει των αγώνων με την ΑΕΚ στο κύπελλο Ελλάδας: «Δεν έχουμε περιθώριο να κάνουμε ροτέισον. Από την στιγμή που φτάσαμε στους "4" θα προσπαθήσουμε να είμαστε ανταγωνιστική κόντρα σε μία μεγάλη ομάδα, αλλά κοιτάμε περισσότερο τους αγώνες με τον Παναθηναϊκό και τον Πλατανιά εντός έδρας που μπορεί να κρίνουν και την παραμονή. Στον μυαλό των παικτών είναι κυρίως αυτά τα παιχνίδια όπως φάνηκε και σήμερα στο γήπεδο. Καλή συνέχεια στον ΠΑΟΚ για την κατάκτηση του πρωταθλήματος».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα