Πέλκας: «Βγάζουμε προσωπικότητα και αυτοπεποίθηση στο γήπεδο»

Gazzetta team
Πέλκας: «Βγάζουμε προσωπικότητα και αυτοπεποίθηση στο γήπεδο»

bet365

Με τα καλύτερα λόγια για τον Ραζβάν Λουτσέσκου μίλησε ο Δημήτρης Πέλκας τονίζοντας πως με τον Ρουμάνο προπονητή οι «ασπρόμαυροι» βγάζουν προσωπικότητα και αυτοπεποίθηση στο γήπεδο.

Ο Πέλκας που κόντρα στην ΑΕΛ ήταν από τους καλύτερους του γηπέδου έχοντας και δύο ασίστ, μιλώντας στην κάμερα της NOVA ανέφερε τα εξής: «Ξέραμε ότι θα είναι 11 παίκτες πίσω, αλλά είχαμε πλάνο, πετύχαμε γρήγορο γκολ, ήταν μια ευχάριστη νίκη και είμαστε όλοι χαρούμενοι».

Για το αν υπάρχει πίεση: «Στο πρωταθλητισμό πρέπει να μάθεις να ζεις με αυτό. Δεν υπάρχει άγχος. Όλοι βλέπουμε ξεχωριστά το κάθε παιχνίδι, είμαστε χαρούμενοι και κοιτάζουμε την επόμενη αναμέτρηση».

Για την περίοδο που έπαιζε στην Πορτογαλία και το σήμερα: «Ήταν διαφορετική εποχή. Ήθελα να πάω στο εξωτερικό να δω τη νοοτροπία που υπάρχει. Έζησα μόνος, δούλεψα σκληρά για τους στόχους μου, δεν ήταν εύκολο να φύγεις στο εξωτερικό και σε τέτοια μικρή ηλικία. Και εκεί περίμενα την ευκαιρία μου. Τώρα νιώθω έτοιμος, έχω να δώσω ακόμη περισσότερα, θέλω συνεχώς να βελτιώνομαι».

Για τη συνεργασία με τον Μπίσεσβαρ: «Είναι καλός και επικίνδυνος ποδοσφαιριστής που δημιουργεί ρήγματα. Εννοείται ότι παίζοντας μαζί υπάρχει μεγαλύτερη κίνηση στην επίθεση ειδικά απέναντι σε ομάδες με 11 πίσω. Θέλουμε τέτοιες εμπνεύσεις».

Για τον Λουτσέσκου: «Από τότε που ήρθε είχε ξεκάθαρο πλάνο, έχουμε καταλάβει πλέον όλοι τι μας ζητάει στο γήπεδο. Βγάζουμε προσωπικότητα και αυτοπεποίθηση στο γήπεδο».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα