Ρεκόρ για τον ΠΑΟΚ οι 9 σερί νίκες!

Ρεκόρ για τον ΠΑΟΚ οι 9 σερί νίκες!

Σταύρος Σουντουλίδης
Ρεκόρ για τον ΠΑΟΚ οι 9 σερί νίκες!

bet365

Με ένα σμπάρο, δυο τρυγόνια για τον ΠΑΟΚ! Η εύκολη νίκη με 3-0 επί της Λάρισας έφερε ξανά τον «Δικέφαλο του Βορρά» στην πρώτη θέση, γεγονός που συνδυάστηκε με ένα μεγάλο κι ιστορικό ρεκόρ.

Συγκεκριμένα με την επιτυχία κόντρα στην ΑΕΛ, ο ΠΑΟΚ έφτασε τις 9 σερί νίκες στο πρωτάθλημα κι αυτό αποτελεί ρεκόρ στην ιστορία του. Οι παίκτες του Ραζβάν Λουτσέσκου έχουν ξεκινήσει το σερί τους από την 13η αγωνιστική.

Τότε, στις 2 Δεκεμβρίου 2017, επικράτησαν στα Πηγάδια της Ξάνθης με το ευρύ 3-0 και στην συνέχεια πανηγύρισαν «τρίποντα» κόντρα σε Παναθηναϊκό, Πλατανιά, Λεβαδειακό, Κέρκυρα, Απόλλων Σμύρνης, Παναιτωλικό, ΠΑΣ Γιάννινα και ΑΕΛ.

Το προηγούμενο καλύτερο σερί, δηλαδή οι 8 νίκες είχαν επιτευχθεί σε 2 αγωνιστικές σεζόν. Την περίοδο 1972-73 με τον Λες Σάνον στον πάγκο και την σεζόν 1997-98 με προπονητή τον Άγγελο Αναστασιάδη. Συμπεριλαμβανομένων και των αγώνων του Κυπέλλου ο ΠΑΟΚ μετράει 14 συνεχόμενες νίκες και συνεχίζει!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα