Φίλος του Ολυμπιακού ζήτησε συγνώμη στον Ουάρντα! (pic)

Gazzetta team
Φίλος του Ολυμπιακού ζήτησε συγνώμη στον Ουάρντα! (pic)

bet365

Ο Αμρ Ουάρντα αποδοκιμάστηκε με άθλια συνθήματα από τους φίλους του Ολυμπιακού την Κυριακή κι ένας φίλος των «ερυθρόλευκων» ζήτησε συγνώμη από τον Αιγύπτιο μέσω Instagram.

Γεμάτο ένταση ήταν το παιχνίδι του Ατρόμητου με τον Ολυμπιακό την Κυριακή. Μία από αυτές τις στιγμές έντασης ήταν και τα απαράδεκτα συνθήματα που ακούστηκαν από τους οπαδούς των «ερυθρολεύκων» προς τον Αμρ Ουάρντα. Ωστόσο φαίνεται πως υπάρχει και η άλλη πλευρά.

Ένας φίλος του Ολυμπιακού, έστειλε μήνυμα στο Instagram του Ουάρντα, στο οποίο του έγραψε: «Είμαι φίλος του Ολυμπιακού και είσαι ένας από τους καλύτερους παίκτες στο πρωτάθλημα. Συγγνώμη για την θύρα 7 χθες, είναι θυμωμένοι γιατί χάνουμε το πρωτάθλημα. Είσαι ποιοτικός παίκτης στο πρωτάθλημα και ελπίζω εγώ και ο μπαμπάς μου να σε δούμε στην ομάδα μας τη νέα σεζόν. Σε αγαπάω Ουάρντα».

Ο Αιγύπτιος ανέβασε με φωτογραφία το μήνυμά του κι έγραψε «Σεβασμός».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα