Λαΐφης: «Προτιμώ να μείνω στην Σταντάρ παρά να επιστρέψω στον Ολυμπιακό»

Λαΐφης: «Προτιμώ να μείνω στην Σταντάρ παρά να επιστρέψω στον Ολυμπιακό»

Δημήτρης Τομαράς
Λαΐφης: «Προτιμώ να μείνω στην Σταντάρ παρά να επιστρέψω στον Ολυμπιακό»

bet365

Δηλώσεις έκανε ο Κύπριος στόπερ ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στο μέλλον του. Τι επισήμανε για τον Ολυμπιακό και τις προθέσεις του για τους Πειραιώτες.

Τα νέα παιχνίδια της Novomatic, με εντυπωσιακά γραφικά και δυνατό ήχο, μόλις έφτασαν στην Sportingbet.gr! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Δεν σκέφτεται κάτι άλλο εκτός από την Σταντάρ ο Κύπριος στόπερ, Κωνσταντίνος Λαΐφης όπως τόνισε σε συνέντευξή του.

Αναλυτικά τα όσα είπε στο Active:

Για την πρόκριση της Σταντάρ στον τελικό του Κυπέλλου: «Είναι πολύ μεγάλη η χαρά μου, η ομάδα στα τελευταία ματς πάει πολύ καλά. Οι οπαδοί είναι χαρούμενοι, τώρα στον τελικό θα είναι απίστευτη εμπειρία για εμένα και ανυπομονώ. Θα αντιμετωπίσουμε την Γκενκ, δεν μπορείς να κάνεις προβλέψεις, οι ομάδες θα τα δώσουν όλα. Εμείς από τη μεριά μας πιστεύουμε ότι θα φέρουμε το τρόπαιο».

Για το πώς πάνε τα πράγματα στην Σταντάρ: «Είμαι πιο καλά από ποτέ, αγωνίζομαι και αυτό είναι σημαντικό. Καταλαβαίνω και εγώ ότι γίνομαι καλύτερος σε κάθε παιχνίδι».

Αν είναι έτοιμος να κάνει το... άλμα: «Είμαι πανέτοιμος. Εάν έρθει πρόταση είμαι έτοιμος να πάω σε ανώτερο πρωτάθλημα».

Για τις διαφορές στο παιχνίδι του σε Κύπρο και Βέλγιο: «Ο ρυθμός είναι πιο γρήγορος, μόλις πάρω την μπάλα θα παίξω με δύο επαφές. Σίγουρα στον δεύτερο χρόνο προσαρμόστηκα πιο καλά και θέλω να γίνομαι καλύτερος».

Για το μέλλον του: «Αρχίζω και το σκέφτομαι σιγά-σιγά. Ο Ολυμπιακός είναι μεγάλη ομάδα και αν πάω πίσω θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό, αλλά στην Σταντάρ είναι πολύ καλά τα πράγματα και θα προτιμούσα να μείνω εδώ. Είναι μια καλή αρχή το Βέλγιο. Είναι στο κέντρο της Ευρώπης».

Για την στάση της Σταντάρ: «Υπάρχει ενδιαφέρον από ομάδες, το ξέρω και εγώ. Είμαι προσηλωμένος στην ομάδα, μιλήσαμε με την διοίκηση και είναι θετικοί να με αγοράσουν. Πιστεύω θα γίνει αυτό αλλά θα δείξει».

Για το που θέλει να αγωνιστεί: «Επιθυμία μου είναι το ισπανικό ή το ιταλικό πρωτάθλημα. Είναι πιο κοντά στο δικό μου στυλ».

Για το κυπριακό πρωτάθλημα: «Το πρωτάθλημα είναι συναρπαστικό και αυτό είναι πολύ καλό για την Κύπρο. Έχουμε να δούμε, είναι νωρίς ακόμη για προβλέψεις, αλλά νομίζω ότι φαβορί είναι ο ΑΠΟΕΛ και ο Απόλλων».

Για την Ανόρθωση: «Η Ανόρθωση φέτος είναι πιο καλά από ποτέ, είναι υγιές το κλίμα στην ομάδα και παίρνει νίκες. Πρώτος στόχος είναι η Ευρώπη. Δεν μπορείς από την μία στιγμή στην άλλη να ζητάς κάτι άλλο. Για μένα μπορεί για το πρωτάθλημα αν και είναι δύσκολο. Έχω επαφή με τον Μακρή, που περιμένει την ευκαιρία του. Πρέπει να έχει υπομονή να δουλεύει και θα έρθει η σειρά του».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα