Προβληματισμός για Ομάρ και δυσαρέσκεια για Τζούρτζεβιτς

Δημήτρης Τομαράς
Προβληματισμός για Ομάρ και δυσαρέσκεια για Τζούρτζεβιτς

bet365

Ο Ομάρ έκανε ξανά κακό παιχνίδι στον Ολυμπιακό ενώ η κίνηση του Τζούρτζεβιτς να επιμείνει να χτυπήσει εκείνος το πέναλτι στο Περιστέρι αύξησε και άλλο την δυσαρέσκεια στο πρόσωπό του.

Και στο καζίνο... πρώτο τραπέζι Vista (21+)

Ο Νορβηγός δεξιός μπακ για ακόμα μία αναμέτρηση έδειξε πολύ κακή εικόνα. Ο Ομάρ στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο ήταν αρνητικός και σίγουρα αυτό επέφερε προβληματισμό. Όπως προβληματισμός και δυσαρέσκεια υπήρξε και για τον Τζούρτζεβιτς που παρά τις εντολές από τον πάγκο να χτυπήσει το πέναλτι ο Ανσαριφάρντ ο Σέρβος ανέλαβε να το εκτελέσει εκείνος. Κάτι που μπορεί να επιφέρει και τιμωρία του με πρόστιμο. Για τον Τζούρτζεβιτς υπήρξε δυσαρέσκεια και μετά το παιχνίδι με την ΑΕΚ και τις χαμένες ευκαιρίες του. Πάντως αρκετοί παίκτες έχουν περιέλθει σε δύσκολη θέση λόγω των κακών εμφανίσεων τους.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα