Χιμένεθ: «Μπράβο σας, πολύ καλό ματς»!

Χιμένεθ: «Μπράβο σας, πολύ καλό ματς»!

Γιώργος Τσακίρης
Χιμένεθ: «Μπράβο σας, πολύ καλό ματς»!

bet365

Ο Σεβιγιάνος τεχνικός στην ομιλία του στους παίκτες της ΑΕΚ τους έδωσε συγχαρητήρια για τη νίκη και την απόδοσή τους, ενώ έκανε και επισημάνσεις

ΠΑΟΚ - Λάρισα με προσφορά ημέρας*, αμέτρητα ειδικά στοιχήματα και forzato cashout*! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Είναι γεγονός ότι η ΑΕΚ παρουσιάζεται σε πολύ καλό (ξανά) επίπεδο φόρμας στην κατάλληλη χρονική περίοδο. Κάτι που αποδεικνύεται από την εικόνα της σε σερί αγώνων ανάμεσα στα οποία ήταν και εκείνοι με τον Ολυμπιακό και κυρίως με αντίπαλο τον Αστέρα Τρίπολης. Ένα από τα καλύτερα παιχνίδια της Ένωσης στη διάρκεια του πρωταθλήματος το οποίο ήρθε με αρκετές αλλαγές στην 11αδα.

Ο Μανόλο Χιμένεθ μιλώντας στους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ στη διάρκεια της προπόνησης στα Σπάτα εξέφρασε την ικανοποίησή του για την απόδοση της ομάδας στο ματς με τον Αστέρα και δεν παρέλειψε να κάνει επισημάνσεις στο αγωνιστικό που θα έφερναν πιο εύκολη επικράτηση:

«Μπράβο σας, κάνατε ένα πολύ καλό ματς. Σας αξίζουν συγχαρητήρια για την εικόνα σας, τη νίκη επί ενός πολύ ικανού αντιπάλου και την γενική σας αγωνιστική συμπεριφορά καθ' όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης. Της φιλοσοφίας σας ειδικά που βγήκε στον αγωνιστικό χώρο και αφορούν την επιθετική διάθεση στο μεγαλύτερο μέρος», είπε αρχικά ο Σεβιγιάνος τεχνικός για να συνεχίσει τονίζοντας:

«Η διάθεσή σας για να κερδίσατε έγινε φανερή από το πρώτο κιόλας λεπτό. Θα έπρεπε από αυτό το σημείο του αγώνα να προηγηθούμε στο σκορ. Αλλά κάναμε ξεκάθαρο από τη πρώτη στιγμή του ματς ότι το μόνο που θέλουμε η νίκη. Η οποία ήρθε και θα μπορούσε να ήταν με μεγαλύτερη έκταση σε σκορ. Αρκούσε να ήμασταν πιο αποτελεσματικοί και πιο προσεχτικοί στη τελική προσπάθεια, στο γκολ. Απ' την άλλη υπήρχε και η ικανότητα του αντίπαλου γκολκίπερ πλην της ατυχίας μας».

Στην κατάληξη της ομιλίας του ο Χιμένεθ υπογράμμισε στους «κιτρινόμαυρους»: «Είναι θέμα νοοτροπίας, σας το έχω πει πολλές φορές. Κι εμείς έχουμε τη σωστή νοοτροπία και το δείξαμε πάλι στο ματς με τον Αστέρα. Αυτή πρέπει να έχουμε σε όλες τις διοργανώσεις έως το τέλος. Πάμε πάντα δουλεύοντας για το κάθε ματς ξεχωριστά και βήμα, βήμα. Είμαι πολύ ικανοποιημένος από όλους». Ο Σεβιγιάνος κόουτς ήταν αρκετά... σκασμένος για τον τραυματισμό του Κονέ ενόψει της δύσκολης συνέχειας κάτι που έλεγε και στις συζητήσεις του στα Σπάτα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα