Ο Ατρόμητος που μεγαλώνει...

Ο Ατρόμητος που μεγαλώνει...

Νίκος Μαρούδας
Ο Ατρόμητος που μεγαλώνει...

bet365

Αήττητος έμεινε φέτος από τον Ολυμπιακό ο Ατρόμητος, ο οποίος μάλιστα δεν είναι ευχαριστημένος με το 2-2 της Κυριακής, κάτι που δείχνει πως πλέον μεγαλώνει για τα καλά!

ΠΑΟΚ - Λάρισα με προσφορά ημέρας*, αμέτρητα ειδικά στοιχήματα και forzato cashout*! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Το παιχνίδι του Ατρόμητου με τον Ολυμπιακό μόλις έχει τελειώσει στο Περιστέρι το βράδυ της Κυριακής. Αυτό που έβλεπες στο γήπεδο ήταν σκυμμένα κεφάλια. Κι όχι δεν ήταν των ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού που μόλις λίγα λεπτά νωρίτερα είχαν... σώσει τον βαθμό. Ήταν αυτών του Ατρόμητου οι οποίοι ήταν απογοητευμένοι γιατί πήραν μόνο την ισοπαλία από τους Πειραιώτες!

Ναι, ναι κάτι που σε άλλη εποχή θα φάνταζε επιτυχία για την ομάδα του Ατρόμητου, την Κυριακή το βράδυ ήταν... αποτυχία! Για 90 λεπτά η ομάδα του Κάναντι ήταν ανώτερη στην αναμέτρηση, μέχρι το τελευταίο λεπτό είχε την νίκη στα χέρια της και μια αδράνεια μετά την απόκρουση του Γιαννιώτη στο πέναλτι της στέρησε τη νίκη. Η απογοήτευση ήταν τεράστια στην ομάδα των Δυτικών Προαστίων, που ακόμα και μετά την ισοφάριση βγήκε μπροστά να σκοράρει και ίσως να το είχε κάνει αν ο Ντιγκινί δεν είχε αποφασίσει να σουτάρει, αλλά να πασάρει στην τελευταία φάση. Ή αν ο Τζήλος κρατούσε ακόμα δύο λεπτά καθυστερήσεις, όπως θα έπρεπε κι όπως σωστά... φωνάζει ο Ολυμπιακός.

Όλα αυτά όμως δεν έγιναν. Ο Ατρόμητος πήρε την ισοπαλία και μπορούσε τη νίκη. Αυτό δείχνει πως οι Περιστεριώτες μεγαλώνουν. Διανύουν την καλύτερη χρονιά των τελευταίων ετών, έχουν καταφέρει να μείνουν αήττητοι φέτος απέναντι στον πρωταθλητή Ολυμπιακό, να κερδίσουν την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ και να χάσουν με πολλά διαιτητικά παράπονα από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Πολλοί είναι εκείνοι που λένε πως ο Ατρόμητος θα είναι ρυθμιστής του τίτλου. Για την ώρα πέφτουν μέσα, με τους ποδοσφαιριστές του Κάναντι ουσιαστικά να «πετούν» εκτός διεκδίκησής ήδη τον Ολυμπιακό ακόμα και με τους δύο βαθμούς που του στέρησαν. Στη συνέχεια τόσο η ΑΕΚ, όσο και ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να περάσουν από το Περιστέρι. Καθόλου απλό κι εύκολο δεν θα είναι για κάποιον από τους δύο. Ακόμα και χωρίς τους δανεικούς με τον «δικέφαλο» του βορρά, έχει δείξει πως... ζορίζει τον ΠΑΟΚ. Και μη σας ξεγελάει το 1-3 του Κυπέλλου, πάλι ο Ατρόμητος ήταν καλύτερος, αλλά η ποιότητα του δικεφάλου του έδωσε τρία γκολ στις τρεις ευκαιρίες που δημιούργησε.

Σε όλα αυτά μην ξεχνάμε πως ο στόχος ήταν η επιστροφή στην Ευρώπη. Ούτε το πρωτάθλημα, ούτε η δεύτερη θέση. Η Ευρώπη! Να μπει η ομάδα στην πεντάδα. Ακόμα κι όταν ήταν στην κορυφή, ο Κάναντι ήταν ξεκάθαρος πως δεν υπάρχει άλλος στόχος παρά από την έξοδο στο Europa League. Ο Ατρόμητος λοιπόν, αυτό ουσιαστικά το έχει εξασφαλίσει εδώ και πολλές αγωνιστικές. Βρίσκεται στο +10 από την έκτη θέση και μόνο αν... αυτοκτονήσει θα καταφέρει να μείνει εκτός. Πλέον επόμενος στόχος θα πρέπει να είναι η διεκδίκηση της τρίτης θέσης που θα του δώσει και το καλό εισιτήριο του Europa League. Ένας στόχος καθόλου ανέφικτος με τα όσα έχουμε δει από Ατρόμητο και Ολυμπιακό, που λογικά θα διεκδικήσουν αυτό το εισιτήριο, την φετινή σεζόν.

Το θετικό σε όλη την υπόθεση είναι όμως το γεγονός πως ο Κάναντι και οι παίκτες του βλέπουν μόνο το παιχνίδι με τον Αστέρα στην Τρίπολη και τίποτα άλλο. Γνωρίζουν πως αγνοούν τη νίκη για δύο αγωνιστικές (τρεις με το Κύπελλο) και αυτό είναι κάτι που θέλουν να αλλάξουν...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα