Ατρόμητος: «Eντολή της αστυνομίας η είσοδος των οπαδών του Ολυμπιακού»

Ατρόμητος: «Eντολή της αστυνομίας η είσοδος των οπαδών του Ολυμπιακού»

Gazzetta team
Ατρόμητος: «Eντολή της αστυνομίας η είσοδος των οπαδών του Ολυμπιακού»

bet365

Ο Ατρόμητος με ανακοίνωσή του ξεκαθάρισε πως η είσοδος των οπαδών του Ολυμπιακού στο Περιστέρι έγινε κατ’ εντολή της αστυνομίας.

Και στο καζίνο... πρώτο τραπέζι Vista (21+)

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ Ατρόμητος επιθυμεί να ξεκαθαρίσει τα εξής:

«Με δεδομένη την απόφαση στη σύσκεψη των μέτρων ασφάλειας του αγώνα Ατρόμητος – Ολυμπιακος να παραμείνει κλειστή η θύρα των φιλοξενουμένων (1), η είσοδος των φιλάθλων του Ολυμπιακού (που προμηθεύτηκαν μεμονωμένα εισιτήρια) στη Θύρα 2, έγινε ΚΑΤ’ ΕΝΤΟΛΗ της Αστυνομίας!

Ταυτόχρονα μας υποδείχθηκε, οι κάτοχοι διαρκείας του Ατρόμητου στη Θύρα 2 να μεταφερθούν στη Θύρα 4 λόγω των έκτακτων συνθηκών που διαμορφώθηκαν!.

Υπενθυμίζουμε ότι σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία, η αγορά εισιτηρίου γίνεται μεμονωμένα προς όλους τους φιλάθλους με απαραίτητη προϋπόθεση την προσκόμιση της Αστυνομικής Ταυτότητας και του αριθμού ΑΜΚΑ υπέρ του φιλάθλου του οποίου εκδίδεται!».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα