Λημνιός: «Έχουμε δέκα τελικούς»

Λημνιός: «Έχουμε δέκα τελικούς»

Gazzetta team
Λημνιός: «Έχουμε δέκα τελικούς»

bet365

Ο Δημήτρης Λημνιός μίλησε για την μάχη του πρωταθλήματος, το σημερινό ματς με την ΑΕΛ, για την πρόκριση στο Κύπελλο, αλλά και την παρουσία του στην παρθενική του χρονιά στον ΠΑΟΚ.

Cash Out* - πάρε τον απόλυτο έλεγχο των στοιχημάτων σου! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε στην κάμερα της NOVA:

Για το παιχνίδι κόντρα στον Ατρόμητο: «Ο Ατρόμητος είναι μία πάρα πολύ καλή ομάδα. Φέτος έχει κάνει μία εξαιρετική χρονιά και έχουμε εκπλαγεί με την απόδοσή του. Τα δικά μου συναισθήματα ήταν λίγο περίεργα, καθώς ήμουν στον Ατρόμητο από τις Ακαδημίες και εκεί έκανα τα πρώτα μου επαγγελματικά βήματα. Εκεί πήρα τις πρώτες μου εμπειρίες και η ομάδα θα είναι πάντα στην καρδιά μου. Παρακολουθώ τον Ατρόμητο και του εύχομαι να πάει όσο πιο ψηλά μπορεί. Ανεβάζει επίπεδο το ελληνικό ποδόσφαιρο. Από εκεί και πέρα, όσων αφορά το παιχνίδι, ήμαστε το φαβορί, καθώς είχαμε κάνει μία μεγάλη νίκη στην έδρα μας. Μπήκαμε με σοβαρότητα, πήραμε ένα θετικό αποτέλεσμα και προκριθήκαμε. Από εκεί και πέρα κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι».

Για την κατάσταση της ομάδας ενόψει της συνέχειας: «Η ομάδα είναι σε καλή κατάσταση, τόσο ψυχολογικά, όσο και αγωνιστικά. Κοιτάμε με την ίδια σοβαρότητα τον αγώνα με την ΑΕΛ, σε ένα δύσκολο παιχνίδι. Θέλουμε να μπούμε σοβαροί και να επιβάλλουμε από την αρχή το παιχνίδι μας και να πάρουμε το τρίποντο, γιατί ούτως ή άλλως είναι μονόδρομος».

Για την μάχη του πρωταθλήματος: «Πιστεύω ότι θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Έχουμε άλλα 10 παιχνίδια, 10 τελικούς. Κοιτάμε το καθένα ξεχωριστά και θα τα δίνουμε όλα από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό και ελπίζω να κατακτήσουμε τον στόχο μας».

Για το πως βλέπει την πρώτη του χρονιά στην ομάδα: «Η σεζόν δεν ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο. Από κει και πέρα, ήρθε ο κ. Λουτσέσκου και μου έδωσε τις ευκαιρίες. Τον ευχαριστώ πολύ γι αυτό. Το τελευταίο διάστημα δεν πηγαίνω πολύ καλά. Οι εμφανίσεις μου είναι μέτριες, έως κακές. Αυτό είναι ένα δικό μου πρόβλημα, πρέπει να ασχοληθώ εγώ με αυτό και να βελτιωθώ ακόμα περισσότερο».

Για το τι πρέπει να προσέξει ο Δικέφαλος στο παιχνίδι με την ΑΕΛ: «Παίζουμε στην έδρα μας. Το θετικό είναι ότι θα έχουμε δίπλα τον κόσμο μας και αυτό θα φέρει μία έξτρα πίεση στον αντίπαλο. Θα μπούμε από το πρώτο λεπτό για να κυριαρχήσουμε και να πιέσουμε τον αντίπαλο. Η ΑΕΛ είναι μία ομάδα, η οποία είναι σκληροτράχηλη και παίζει σκληρή άμυνα, προσπαθώντας να εκμεταλλευτεί τις αντεπιθέσεις και να πάρει κάποιο θετικό αποτέλεσμα. Εμείς θα κάνουμε το παιχνίδι μας για να πάρουμε την νίκη».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα