Ο ΠΑΟΚ θέλει νίκη, ο άλλος δημοσιότητα…

Ο ΠΑΟΚ θέλει νίκη, ο άλλος δημοσιότητα…

Ο ΠΑΟΚ θέλει νίκη, ο άλλος δημοσιότητα…

bet365

Ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου γράφει για τον αποψινό αγώνα του ΠΑΟΚ με τη Λάρισα, την ενδεκάδα του Λουτσέσκου, αλλά και για τα άλλα ματς της αγωνιστικής. Φυσικά και για την κλήρωση κυπέλλου.

0% Γκανιότα* & Αποκλειστικά Ειδικά Στοιχήματα στη Novibet * Αφορά την επιλογή «Νικητής Αγώνα» σε επιλεγμένα παιχνίδια πριν την έναρξη''.

Η 21η αγωνιστική κλείνει στην Τούμπα με τον αγώνα ΠΑΟΚ-Λάρισα. Φαβορί προφανώς και υπάρχει. Αν ο ΠΑΟΚ «πιάσει» απόδοση και αν τα ατού του είναι καλά, τότε μπορεί να κερδίσει την ομάδα που έχει εφτά ήττες σε δέκα εκτός έδρας αναμετρήσεις.

Ο Λουτσέσκου φαίνεται ότι ΔΕΝ θα κάνει και απόψε την αλλαγή στα αριστερά. Παρά το ότι αυτό το ματς δείχνει να είναι θεωρητικά πιο εύκολο και ίσως αποτελούσε μία ευκαιρία για να γίνει πιο ομαλά η μετάβαση στο δίδυμο Αζεβέδο-Βιεϊρίνια, ο Ρουμάνος το αφήνει για τις επόμενες εβδομάδες.

Από εκεί και πέρα φαίνεται ότι και πάλι θα δοκιμάσει το βαρύ δίδυμο των Μαουρίσιο- Σάκχοφ στα χαφ και δεν ξέρω ποιους θα επιλέξει στα άκρα, εκεί όπου δεν βλέπω κανέναν φορμαρισμένο. Να βάλει τον Μπίσεσβαρ και να το βαρύνει ακόμη περισσότερο το σχήμα;

Όπως και να έχει, ο ΠΑΟΚ «καίγεται» για τη νίκη για να παραμείνει πρώτος στη βαθμολογία και για να αυξήσει τη διαφορά από τον τρίτο Ολυμπιακό, δύο εβδομάδες πριν τον υποδεχθεί στην Τούμπα, εκεί όπου θα έχει μία ευκαιρία να τον τελειώσει οριστικά από την υπόθεση τίτλου. Μέχρι τώρα ο ΠΑΟΚ είναι σοβαρός και κάθε ματς το αντιμετωπίζει όπως ακριβώς πρέπει. Είτε παίζει με τον τέταρτο, είτε με τον τελευταίο.

Η ΑΕΛ κατάφερε να «αναγεννηθεί» στο πρωτάθλημα, από εκείνη τη μία μαγική στιγμή του αγώνα με τον ΠΑΟΚ στη Λάρισα. Από εκείνο το απίστευτο γκολ στο τέλος, τότε που χωρίς να κάνει άλλη φάση, ο Κριζμάν πέφτοντας έστειλα την μπάλα στον Θεό και εκείνος την έβαλε μέσα. Από τότε η Λάρισα στάθηκε όρθια, πήρε πολλούς πόντους στο τέλος των αγώνων της και κάπως έτσι έχει μία διαφορά εφτά βαθμών από τη ζώνη υποβιβασμού.

Η Λάρισα είναι μαχητική και αυτό θα κάνει απόψε στην Τούμπα. Θα δώσει μάχη εντός γηπέδου η Θεσσαλική ομάδα. Εκτός γηπέδου, θα έχει έναν άνθρωπο ο οποίος «διψάει» για δημοσιότητα. Θα κάνει τα πάντα και πάλι για να κερδίσει λίγα λεπτά! Όπως έκανε και στο πρώτο ματς, όπως κάνει κάθε μέρα το τελευταίο διάστημα μιλώντας για τον ΠΑΟΚ. Τα πάντα κάνει για να προκαλέσει λίγη δημοσιότητα, τα πάντα θα κάνει και απόψε. Θα είναι εντελώς ανόητο να του δώσουν την ευκαιρία και να δικαιώσουν την προσπάθειά του.

* Το… πώς ο αγώνας Ατρόμητος-Ολυμπιακός δεν τελείωσε 4-1 και έληξε 2-2 ακόμη δεν μπορώ να καταλάβω. Πώς όλοι μας δεν καταλάβαμε τι σκέφτηκε ο Αραούχο στο 13΄ του αγώνα με την Τρίπολη… Έτσι και με το 2-2 στο Περιστέρι και αυτό το ανεπανάληπτο σόου του Ουάρντα το οποίο δεν επιβραβεύτηκε με τρίποντο.

* Εγώ δεν υποστηρίζω ότι δεν ήταν πέναλτι το χέρι στο ΟΑΚΑ. Αλήθεια όμως είναι ότι αν ο ΠΑΟΚ κέρδιζε πέναλτι όπως το χθεσινό της ΑΕΚ, θα είχαμε πολλαπλές «επιθέσεις» από κόσμο που έχει αναλάβει αυτή τη «δουλειά» με σκοπό να παρουσιαστεί ο ΠΑΟΚ ως ο «χαλίφης» που έλεγε και ο Ντέμης… Για να μην αναφέρω τι θα γίνονταν αν σφύριζε Θεσσαλονικιός τον ΠΑΟΚ, όπως ο Ευαγγέλου την ΑΕΚ. Πορείες θα έκαναν κατά του ΠΑΟΚ...

* Τελικά πράγματι ο Σαββίδης «έφταιξε» και πάλι για τη νέα απώλεια του Ολυμπιακού. Το ότι μαζεύτηκαν πολλές, από την ώρα που άλλαξαν –αναίτια- προπονητή οι ερυθρόλευκοι, αποκλείεται να έπαιξε ρόλο…

* Πανιώνιος-ΠΑΟΚ στο κύπελλο με πρώτο ημιτελικό ανάμεσα στους τελικούς πρωταθλήματος με Ολυμπιακό και Αστέρα. Έτσι είναι... Για να πάρεις τίτλους πρέπει να κερδίσεις και πολλά μεγάλα ματς.

* Από τις χειρότερες και πιο ντροπιαστικές στιγμές για το πρωτάθλημά μας, ήταν αυτές οι χθεσινές στο Περιστέρι με τις απαράδεκτες κραυγές και τα συνθήματα κατά του Ουάρντα. Όλα τα είχαμε, μόνο τα ρατσιστικά μας μάραναν… Ντροπή.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

Δημήτρης Τσορμπατζόγλου
Δημήτρης Τσορμπατζόγλου

Πρέπει να ήταν με μία μπάλα στα χέρια (οποιουδήποτε μεγέθους και χρώματος) από τότε που περπάτησε…
Αγαπάει το ποδόσφαιρο, λατρεύει το μπάσκετ το οποίο έπαιξε (όχι με μεγάλη επιτυχία…) γι’ αρκετά χρόνια στον ιστορικό ΒΑΟ, βλέπει βόλεϊ, του αρέσει το χάντμπολ, μπορεί να βλέπει με τις ώρες στίβο, καταδύσεις, ιππασία, σκοποβολή, χόκει επί χόρτου, αλλά και στον πάγο! Παρακολουθεί και πάλη, και άρση βαρών, φυσικά και πινγκ πονγκ και τέννις και … και... και...
Στο γήπεδο πήγε πρώτη φορά το 1983 σε αγώνα ΠΑΟΚ-Απόλλων Αθηνών. Μεγάλη και ωραία εμπειρία. Από το δημοτικό κρατούσε σημειώσεις, στατιστικά, πρόγραμμα αγώνων, είχε αρχείο και έκανε διάφορες αναλύσεις- συγκρίσεις.
Όλα τα άλλα ήρθαν φυσιολογικά…
Από τα 17 του το 1994, ξεκίνησε να ασχολείται με την δημοσιογραφία στην Αθλητική Μακεδονίας Θράκης, όπου τα πρώτα βήματα έγιναν από τις χαμηλές κατηγορίες του μπάσκετ. Φοβερές οι χρονιές που έκανε το ρεπορτάζ και του αγαπημένου του ΒΑΟ, σε Α2 και Α1!
Ακολούθησαν πολλά άλλα Μέσα στην Θεσσαλονίκη και όχι μόνο, εμπειρίες σε εφημερίες, ραδιόφωνα, τηλεόραση, φυσικά και στο διαδικτυο. Τα τελευταία 15 χρόνια είναι πιο κοντά στο ρεπορτάζ του ποδοσφαιρικού ΠΑΟΚ.