Χουλτ στο gazzetta.gr: «Πολύ όμορφο το ντεμπούτο μπροστά στον κόσμο της ΑΕΚ»

Χουλτ στο gazzetta.gr: «Πολύ όμορφο το ντεμπούτο μπροστά στον κόσμο της ΑΕΚ»

Δημήτρης Βέργος
Χουλτ στο gazzetta.gr: «Πολύ όμορφο το ντεμπούτο μπροστά στον κόσμο της ΑΕΚ»

bet365

Ο MVP του αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης, Νίκλας Χουλτ μίλησε στο gazzetta.gr μετά το ντεμπούτο του με τη φανέλα της ΑΕΚ για την πρώτη του «κιτρινόμαυρη» εμφάνιση, για το ποιοτικό ρόστερ της Ένωσης και για τη σημασία της νίκης στη μάχη της κατάκτησης του τίτλου.

Καλύτερο ντεμπούτο με την κιτρινόμαυρη φανέλα δεν θα μπορούσε να φανταστεί ο Νίκλας Χουλτ. Ο Σουηδός αριστερός μπακ ξεκίνησε στην αρχική ενδεκάδα της ΑΕΚ απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης, έβγαλε ολόκληρο 90λεπτο και στο τέλος ψηφίστηκε και MVP της αναμέτρησης, πανηγυρίζοντας μια ακόμα πολύτιμη νίκη της Ένωσης στη μάχη του τίτλου.

Όλα σε ένα λοιπόν για τον Χουλτ, ο οποίος μετά το 1-0 της ΑΕΚ επί των «Αρκάδων» μίλησε στο gazzetta.gr δηλώνοντας τον ενθουσιασμό του και την ικανοποίησή του για δύο πράγματα. Πρώτον που πραγματοποίησε το ντεμπούτο του σε ένα εντός έδρας παιχνίδι μπροστά στους οπαδούς της ΑΕΚ και δεύτερον για το γεγονός ότι επέστρεψε στους αγωνιστικούς χώρους μετά από απουσία ενάμιση μήνα.

«Ήταν πολύ όμορφο που έπαιξα για πρώτη φορά μπροστά στον κόσμο της ΑΕΚ. Πέρασε πολύς καιρός από τότε που αγωνίστηκα τελευταία φορά, περίπου ενάμισης μήνας νομίζω, και είμαι πολύ χαρούμενος που κατάφερα να παίξω και στα 90 λεπτά και να τα πάω καλά.

Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, ειδικά για μένα στα τελευταία 20 λεπτά που ήμουν πολύ κουρασμένος. Έκανα συνολικά μια καλή εμφάνιση στο ντεμπούτο μου. Ήταν ένα καλό ξεκίνημα μετά από τόσο μεγάλο διάστημα που βρισκόμουν εκτός αγωνιστικής δράσης. Αλλά, βέβαια, ήταν πολύ καλό που καταφέραμε και πήραμε τους τρεις πόντους», υποστήριξε αρχικά ο Χουλτ.

Η ΑΕΚ έχασε τις ευκαιρίες με το… τσουβάλι και θα μπορούσε να είχε καθαρίσει το ματς χωρίς άγχος. Τελικά το εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Χριστοδουλόπουλου ήταν αρκετό για να της δώσει τη νίκη. Σύμφωνα με τον Χουλτ το σκορ στο τέλος της μέρας δεν λέει κάτι, αρκεί να κατακτηθεί το τρίποντο και τα γκολ θα έρθουν άμεσα.

«Το πιο σημαντικό είναι οι τρεις βαθμοί. Δεν έχει σημασία αν νικάς με 1-0 ή 4-0, αλλά οι τρεις βαθμοί είναι αυτοί που μετράνε στο τέλος. Θεωρώ πως ήμασταν άτυχοι. Δημιουργήσαμε πάρα πολλές ευκαιρίες, αλλά θα τις κάνουμε γκολ στο επόμενο παιχνίδι».

«Έχουμε ποιοτικό ρόστερ, θα τα δώσουμε όλα για τον τίτλο»

Φυσικά, αντίπαλος της ΑΕΚ είναι και η κούραση από το φορτωμένο πρόγραμμα που έρχεται, με την Ένωση να συνεχίζει σε τρεις διοργανώσεις και μέσα σε όλους τους στόχους. Για τον Χουλτ όλοι οι παίκτες του ρόστερ είναι ετοιμοπόλεμοι για να προσφέρουν, όπως το έπραξαν και κόντρα στον Αστέρα.

«Είναι πολλά τα παιχνίδια στο πρόγραμμα και δεν μπορούμε να παίζουμε με την ίδια ενδεκάδα σε όλα τα ματς. Πρέπει να γίνονται αλλαγές στο αρχικό σχήμα. Αυτό είναι λογικό και αυτοί που έπαιξαν τόσο στο πρώτο ημίχρονο όσο και στο δεύτερο τα πήγαν καλά. Νικήσαμε, πήραμε τους τρεις πόντους και είμαστε χαρούμενοι γι’ αυτό», ανέφερε ο Σουηδός αριστερός μπακ.

Ο Χουλτ από την πρώτη στιγμή που υπέγραψε στην ΑΕΚ είχε εκφράσει την αισιοδοξία ότι οι «κιτρινόμαυροι» μπορούν στο τέλος να έχουν μια επιτυχημένη σεζόν. Κι αυτό επανέλαβε, αρκεί η ομάδα να συνεχίζει να δίνει τα πάντα τόσο στην καθημερινή δουλειά στα Σπάτα όσο και στο γήπεδο.

«Έχουμε μια πολύ ποιοτική ομάδα με καλούς παίκτες. Δουλεύουμε σκληρά στις προπονήσεις και μέσα στα παιχνίδια επίσης. Θα δούμε τι θα καταφέρουμε στο τέλος, αλλά θα δώσουμε τα πάντα για την κατάκτηση του τίτλου», υποστήριξε ο Σουηδός.

Πλέον, το πρόγραμμα για την ΑΕΚ έχει Ευρώπη καθώς την Πέμπτη υποδέχεται την Ντιναμό Κιέβου για τους 32 του Europa League. Η υπέρβαση στην επιστροφή της στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις έχει ήδη γίνει, αλλά γιατί όχι να μην ονειρεύεται και κάτι παραπάνω! Σύμφωνα με τον Χουλτ (ο οποίος δεν θα είναι διαθέσιμος αφού δεν έχει δηλωθεί στη λίστα) η ΑΕΚ δεν χρειάζεται να αλλάξει κάτι από τη φιλοσοφία της για να βάλει δύσκολα στην ουκρανική ομάδα.

«Πρέπει να αντιμετωπίσουμε την Ντιναμό Κιέβου όπως προσεγγίζουμε κάθε ματς που έχουμε μπροστά μας. Θα πρέπει να παίξουμε για τη νίκη. Γνωρίζουμε ότι έχουμε μια δυνατή ομάδα, κυρίως στην έδρα μας όπου είμαστε πολύ καλοί, συνεπώς νομίζω πως οι αντίπαλοί μας θα έχουν ένα δύσκολο παιχνίδι».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα