Τρία σπασμένα πλευρά και λιποθυμικό επεισόδιο ο Ταχτσίδης!

Δημήτρης Τομαράς
Τρία σπασμένα πλευρά και λιποθυμικό επεισόδιο ο Ταχτσίδης!

bet365

Ο Παναγιώτης Ταχτσίδης έχει τρία σπασμένα πλευρά μετά την σύγκρουσή του με τον Ντάουντα και το λιποθυμικό επεισόδιο που είχε στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Ατρόμητο. Γιατί διαμαρτύρονταν στο τέλος οι Πειραιώτες.
Ο μέσος του Ολυμπιακού σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν έχει σπάσει τρία πλευρά εκτός από το λιποθυμικό επεισόδιο που είχε και προφανώς ήταν ο μεγάλος άτυχος της βραδιάς. Ευτυχώς ο διεθνής άσος μπόρεσε να σηκωθεί σχετικά γρήγορα. Είναι σαφές ότι ο Παναγιώτης Ταχτσίδης θα μείνει εκτός για κάποιο διάστημα λόγω του τραυματισμού του.
Την Δευτέρα (12/2) θα υποβληθεί σε εξετάσεις ώστε να διαπιστωθεί το ακριβές μέγεθος της ζημιάς. Το ιατρικό team του Ολυμπιακού εξέφραζε από την πρώτη στιγμή φόβους πως ο Έλληνας μέσος μπορεί να έχει σπάσει ή ραγίσει τα πλευρά του. Από εκεί και πέρα μετά το τέλος του ματς στο Ατρόμητος - Ολυμπιακός οι άνθρωποι των Πειραιωτών είχαν παράπονα προς τον Τζήλο για το γεγονός ότι δεν κράτησε αρκετά λεπτά καθυστερήσεων καθότι υπήρχε η διακοπή και για τον τραυματισμό του Ταχτσίδη καθώς και άλλες διακοπές.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα