Ο Γιακουμάκης δίνει «ζωή» στον Λεβαδειακό

Δημήτρης Ρούσσος
Ο Γιακουμάκης δίνει «ζωή» στον Λεβαδειακό

bet365

Ο Πέτρος Γιακουμάκης είναι ο πρώτος σκόρερ του Λεβαδειακού στο φετινό πρωτάθλημα και τα έξι γκολ του είναι σχεδόν πάντα καθοριστικά, αφού χαρίζουν βαθμούς σε ποσοστό σχεδόν 85%!

Δεν συμβαίνει συχνά στη Βοιωτία να διαθέτουν στις τάξεις τους σκόρερ πολλών, για τα κυβικά της ομάδας τουλάχιστον, τερμάτων κάθε χρόνο. Φέτος, στην επίθεση του Λεβαδειακού, ο Πέτρος Γιακουμάκης ξεχωρίζει για την αποτελεσματικότητά του σαν τη μύγα μες στο γάλα, με 6 γκολ σε 20 αγώνες της Superleague Σουρωτή (1 ανά 5 τελικές προσπάθειες)!

Ο Ελληνας επιθετικός έχει «πληγώσει» φέτος τον Πανιώνιο, την Κέρκυρα, τον Ολυμπιακό, τον ΠΑΣ Γιάννινα και τον Απόλλωνα Σμύρνης δις. Η «Ελαφρά Ταξιαρχία» μάλιστα ήταν το έσχατο θύμα του στη Ριζούπολη, στην αναμέτρηση της 21ης αγωνιστικής, όταν με όμορφο σουτ στην κίνηση νίκησε τον Τσόβιτς και ισοφάρισε σε 1-1, που έμελλε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα.

Με την πολυτέλεια του σκόρερ των έξι τερμάτων, η ομάδα του Ζοζέ Ανιγκό μπορεί να πορεύεται στη βαθμολογία, δίχως να κοιτάζει πίσω της και να αγχώνεται. Αυτό οφείλεται εν πολλοίς στον 26χρονο φορ, που με τα γκολ του χαρίζει βαθμούς.

Συγκεκριμένα, στα 5 από τα 6 παιχνίδια που έχει βρει δίχτυα ο Γιακουμάκης, ο Λεβαδειακός δεν φεύγει ηττημένος από το γήπεδο:

  • Απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα στον πρώτο γύρο, ισοφάρισε το γκολ του Κόντε (1 βαθμός).
  • Με τον Απόλλωνα Σμύρνης σκόραρε στο 92’, δίνοντας τη νίκη στους Βοιωτούς (2 βαθμοί).
  • Κόντρα στον Πανιώνιο στη Λιβαδειά, έκανε το 2-1, που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα (2 βαθμοί).
  • Σήμερα (11/2) στη Ριζούπολη, ισοφάρισε το γκολ του Μπαρτολίνι για την τελική ισοπαλία (1 βαθμός).

Την προηγούμενη αγωνιστική με την Κέρκυρα, ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 2-0, διασφαλίζοντας τη νίκη για την ομάδα του.

Η μόνη φορά που σκόραρε, αλλά δίχως αντίκρισμα για το σύνολο του Ανιγκό, ήταν απέναντι στον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης», όπου ισοφάρισε μεν σε 1-1, αλλά τελικά ο Κούτρης χάρισε τη νίκη στους Πειραιώτες.

Στη «σούμα», οι 6 από τους 25 βαθμούς του Λεβαδειακού «οφείλονται» στον Ελληνα φορ. Δίχως αυτούς κι αν υποθέσουμε πως θα χανόταν, αν δεν υπήρχε εκείνος, οι Βοιωτοί θα εμπλέκονταν σοβαρά στην κουβέντα για τις ομάδες που μάχονται για την παραμονή τους στην κατηγορία, αφού θα ήταν 13οι, κάτω από τη Λαμία και μόλις 4 βαθμούς μακριά από τη διακεκαυμένη ζώνη.

Ο Πέτρος Γιακουμάκης λοιπόν κάνει με τα γκολ του τη… ζωή όμορφη στη Λιβαδειά!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα