Χριστοβασίλης: «Η ευθύνη του ΠΑΣ είναι μέχρι ενός σημείου»

Θοδωρής Βασίλης
Χριστοβασίλης: «Η ευθύνη του ΠΑΣ είναι μέχρι ενός σημείου»

bet365

Ο Γιώργος Χριστοβασίλης έδωσε τις δικές του εξηγήσεις για τα όσα έγιναν στο ματς με τον ΠΑΟΚ, απάντησε στις καταγγελίες του Αλέξη Κούγια, ενώ παράλληλα ξεκαθάρισε ότι μόλις υλοποιηθούν το γήπεδο και το προπονητικό κέντρο τότε θα έχει ολοκληρωθεί ο κύκλος του.

Συνέντευξη εφ' όλης της ύλης έδωσε ο πρόεδρος του ΠΑΣ Γιάννινα, Γιώργος Χριστοβασίλης, και αναφέρθηκε στο πολυσυζητημένο αγώνα με τον ΠΑΟΚ ξεκαθαρίζοντας ότι έγιναν προσπάθειες για να αποφευχθεί το σκηνικό με την κάθοδο παραπάνω φίλων του ΠΑΟΚ, χωρίς όμως επιτυχία, ενώ τόνισε πως η Αστυνομία τον είχε καθησυχάσει ότι δεν θα υπάρξει κανένα πρόβλημα.

Παράλληλα, διευκρίνισε ότι αν αποχωρούσε από το γήπεδο και δεν γινόταν ο αγώνας θα της επιβαλλόταν 700.000 ευρώ πρόστιμο από την ΕΠΟ, 300.000 από τη NOVA ενώ την ίδια ώρα θα έχανε το ματς στα χαρτιά και θα αφαιρούνταν και τρεις βαθμοί.

Επίσης, απάντησε στα λεγόμενα του Αλέξη Κούγια κάνοντας λόγο για ζήλια του πρώην μεγαλομετόχου ο ΠΑΣ άλλαξε επίπεδο και αναδεικνύει και παίκτες, ενώ επί εποχής του έψαχνε τα χωριά στον χάρτη! Μάλιστα, άφησε και αιχμές για τις μετοχές της ΠΑΕ ΑΕΛ καθώς κανείς δεν γνωρίζει που ανήκουν.

Για την ενίσχυση τη ομάδας ανακοινώθηκε η μεταγραφή του Σουηδού Φιλίπ Νίκολα Χέλγκουϊστ, ενώ για το γεγονός ότι δεν προχώρησε η μεταγραφή του Ιέ αποκάλυψε πως έκανε κάποιες ειδικές εξετάσεις στην Θεσσαλονίκη οι οποίες έδειξαν ότι η καρδιά του λειτουργούσε μόλις 43% ενώ και η μητέρα του είχε χάσει την ζωή της για τον ίδιο λόγο.

Στη συνέχεια ο ιδιοκτήτης του ΠΑΣ ανέφερε ότι θα γίνουν ενέργειες για τους κατόχους διαρκείας μετά τα όσα έλαβαν χώρα στο ματς με τον ΠΑΟΚ, ενώ θα αλλάξει και η πολιτική των διαρκείας από το καλοκαίρι και ότι η θύρα 7 θα δίνεται από τη νέα σεζόν σε σχολεία.

Για την συνάντηση του με τον Γκαγκάτση στο Μακεδονία Παλλάς τόνισε ότι έγινε για να αποτραπεί η πώληση Κόντε και για να ενημερωθεί η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ότι πρέπει να αποτρέψει τον κόσμο της να κατέβει στα Γιάννενα, γι’ αυτό και έγιναν πάρα πολλές ανακοινώσεις και εκκλήσεις και σταμάτησαν να πωλούνται εισιτήρια στο viva.gr

Όσον αφορά τα λεφτά της μεταγραφής Μαυροπάνου, ξεκαθάρισε πως μέχρι να ξεχρεώσει η ομάδα την εφορία δεν πρόκειται να αλλάξει τη φιλοσοφία της και θα συνεχιστούν μεταγραφές τύπου Κόντε και παραγωγή ταλέντων από τις υποδομές. Όσον αφορά τα χρέη της ΠΑΕ, το 2015 ήταν 8 εκατ. ευρώ ενώ πλέον έχουν πέσει στα 3,9, και υπογράμμισε ότι δεν θα υπάρξει κανένα πρόβλημα με την νέα αδειοδότηση.

Τέλος ανέφερε ότι είχε τέσσερις στόχους όταν ανέλαβε την ομάδα, και πως δεν έχει υλοποιήσει μόνο την κατασκευή νέου γηπέδου και προπονητικού κέντρου, αλλά ανέφερε ότι ως το τέλος του 2018 θα έχουν ξεκινήσει και τότε θα έχει κλείσει ο κύκλος του στον ΠΑΣ Γιάννινα:

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα